BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEuromoney’den TEB Özel Bankacılık’a 'Sermaye Piyasaları Yatırım Danışmanlığı' Ödülü----

Euromoney’den TEB Özel Bankacılık’a 'Sermaye Piyasaları Yatırım Danışmanlığı' Ödülü

Euromoney’den TEB Özel Bankacılık’a 'Sermaye Piyasaları Yatırım Danışmanlığı' Ödülü
17 Mart 2022 - 10:42 www.finansgundem.com

TEB Özel Bankacılık, Euromoney dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen “Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi” araştırmasında “Sermaye Piyasaları Yatırım Danışmanlığı” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

TEB Özel Bankacılık, dünyanın önde gelen finans yayınlarından Euromoney dergisinin gerçekleştirdiği “Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi” araştırması kapsamında “Sermaye Piyasaları Yatırım Danışmanlığı” (Capital Markets&Advisory) kategorisinde Türkiye’nin en iyisi seçildi. TEB Yatırım’ın Özel Bankacılık Yatırım Danışmanlığı ekibi ile sundukları hizmetlerle Euromoney tarafından bu ödüle layık görülmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi şunları söyledi: “TEB Özel Bankacılık olarak, değişen piyasa koşullarını yakından takip ediyor ve müşterilerimizin yatırımlarını en doğru şekilde yönetmek, piyasa hareketlerine karşı korumak adına gerekli aksiyonları müşterilerimizle paylaşıyoruz. Piyasalar konusunda uzman Özel Bankacılık Yatırım Danışmanlığı ekibimizle ve BNP Paribas’ın küresel öngörüleriyle sunduğumuz hizmetlerin yüksek başarı grafiği ve müşteri memnuniyeti bize gurur veriyor.”

Risk profiline uygun yatırım seçenekleri

TEB Özel Bankacılık’ın TEB Yatırım uzmanlığıyla sunduğu hizmet kapsamında TEB müşterileri, tüm yatırım işlemlerini kendilerine özel olarak atanan Özel Bankacılık Yatırım Danışmanı ile yapabiliyor. Kişiye Özel Yatırım Danışmanlığı Hizmetleri kapsamında tamamı lisanslı uzman yatırım danışmanları yatırımcının risk profilini belirliyor, BNP Paribas Wealth Management’ın küresel piyasa öngörüleri ile müşterinin risk profiline uygun olan tüm yatırım ürün seçeneklerini sunuyor. Ayrıca Özel Bankacılık Yatırım Danışmanları ulusal ve uluslararası piyasalar hakkındaki güncel gelişmeleri müşteri adına yakından takip ediyor, onları piyasalar ve mevcut yatırım ürünleri hakkındaki gelişmelerden haberdar ediyor.

TEB Özel Bankacılık’ın Türkiye’de özel bankacılığın ilk kurucu ve uygulayıcılarından biri olduğunu hatırlatan Mendi, “Otuz yılı aşkın süredir özel bankacılık alanında sürdürdüğümüz güvenilir ve tutarlı çizgimizle istikrarımızı bozmadan yolumuza devam ediyor, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda farklı ürünler ve hizmet modelleri geliştiriyoruz. Türkiye genelinde 13 Özel Bankacılık Merkezi ve 4 şube içi hizmet noktasında müşterilerimize ulaşıyoruz. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin uluslararası finans kuruluşları tarafından ödüllendirilmesi ise daha iyi çalışmamız için bize motivasyon kaynağı oluyor. Aldığımız ödüller sadece bankamızın ürün ve uygulamalarının başarısını tescil etmekle kalmıyor, aynı zamanda TEB olarak benimsediğimiz ‘Danışman Banka’ anlayışımızın bir göstergesi olarak öne çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

TEB’den doktorlara Tıp Bayramı’na özel fırsatlar

TEB'den kadın iş gücüne destek

TEB’den ihracatçı müşterilerine, online İBKB düzenleme kolaylığı

TEB, Global Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankası” seçildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)