BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEuromoney'den Garanti'ye ödül----

Euromoney'den Garanti'ye ödül

Euromoney'den Garanti'ye ödül
07 Şubat 2013 - 14:40 www.finansgundem.com

Euromoney’den Garanti Masters’a, “En İyi İlişki Yönetimi” ödülü...

Garanti Masters Özel Bankacılık, uluslararası finans dünyasının önde gelen yayın gruplarından Euromoney tarafından düzenlenen 2013 Özel Bankacılık Araştırması sonucunda “Türkiye’de En İyi İlişki Yönetimi” (Relationship Management) ödülüne layık görüldü. Özel bankacılık alanındaki mükemmellik standartlarını belirleyen kuruluşlara verilen ödüller, 21 Şubat Perşembe akşamı, Londra’da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Masters Özel Bankacılık Birim Müdürü Sinem Edige, “Türkiye’de özel bankacılık alanında farklılık yaratmaya, sektöre liderlik etmeye devam ediyoruz. Yatırımcılar, uluslararası finans basını ve uzmanların da takdir ettiği başarımızın arkasında, her zaman olduğu gibi müşteri odaklılık, inovasyon ve kaliteye olan güçlü inancımız var. Euromoney’den aldığımız bu ödül, Garanti Masters Özel Bankacılık’ın uluslararası platformda da sahip olduğu güçlü marka algısını bir kez daha kanıtlıyor.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)