BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEuromoney, Akbank'ı 14. kez Türkiye'nin en iyi bankası seçti----

Euromoney, Akbank'ı 14. kez Türkiye'nin en iyi bankası seçti

Euromoney, Akbank'ı 14. kez Türkiye'nin en iyi bankası seçti
23 Temmuz 2020 - 13:47 www.finansgundem.com

Güçlü finansalları, teknoloji yatırımları ve yeni nesil bankacılık vizyonu ile Akbank, “Euromoney Mükemmellik Ödülleri 2020” kapsamında, 14. defa “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanına layık görüldü.

Dünyanın saygın finans yayın gruplarından Euromoney’nin “Awards for Excellence 2020 - Mükemmellik Ödülleri 2020” kapsamında Akbank’a bu yıl da“Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanı verildi.

Türk bankacılık sektörünün yurtdışında güçlü ve sağlam algısının yatırımcılar ve finans çevreleri tarafından her zaman değer bulduğunu ve bu sebeple de desteklendiklerini belirten Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Ödülleri sadece bankamız adına değil sektörümüz adına da alıyoruz. Güçlü finansallarıyla Türkiye Bankacılık sektörü, yurtdışı yatırımcılara güven sağlamaya devam ediyor. Bu sebeple biz de ülkemize kaynak sağladığımız sendikasyon ve bono ihraçları gibi finansal işlemlerimizde, beklenenin üzerinde ilgiyle karşılaşıyoruz. Sektörümüzün salgın döneminde ön plana çıkan dijitalleşme konusunda da başarılı olduğuna inanıyorum. Sağlam finansallarımız, güçlü teknolojik altyapımız ve geleceğin bankacılığı vizyonumuzla, biz de çok başarılı işler yaptık. Yapay zeka ve müşteri deneyimi tasarımı gibi belirlediğimiz ana eksenlerde geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca nitelikli insan kaynağımızın yeni yetkinliklerle yeni normale uyumu konusunda da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Tüm bu yapılanlar ışığında Akbank’a 14. defa “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanı verilmesini çok anlamlı buluyor ve bundan gurur duyuyoruz.” dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa 23 Temmuz 2020 17:45

    Mustafacığım Gül gibi banka. Bence sorunu kendinde aramalısınız. :)

  • Mustafa 23 Temmuz 2020 15:21

    Akbank 20 yıldır çalışıyorum pandemi döneminde 4000 TL için icra işlemi yapıyor TR en kötü bankası BDDK bu bankaya çok ceza yazar işallah sadece milleti soymak işi olan banka bu Sabancı gurubuna yazıklar olsun böyle dönemde millete en çok kazık atan banka