BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEuroleague'de ilk finalist belli oldu----

Euroleague'de ilk finalist belli oldu

Euroleague'de ilk finalist belli oldu
13 Mayıs 2016 - 21:40 www.finansgundem.com

Euroleague'de Final Four, beklentilerin boşa çıkmadığı bir maç ile başladı ve CSKA Moskova, Lokomotiv Kuban'ı yenerek 3 sezon sonra ilk kez Final Four'da final maçına çıkma vizesini aldı.

Euroleague'de tam 15 sezondur arka arkaya Final Four bölümüne kalan CSKA, yıllardır süren finale çıkamama krizine Berlin'in doğusunda yer alan Mercedes Benz Arena'da son verdi. Rusların kapışmasında CSKA Moskova, Lokomotiv Kuban'ı 88-81 yenerek Finale yükseldi.

Mercedes Benz Arena'da oynanan maç Fenerbahçeli taraftarların çoğunluğu oluşturduğu bir atmosferde oynandı. De Colo ve Higgins'in sayılarıyla maç 9-0'lık CSKA serisiyle başladı. Turnuvanın MVP'si olan Fransız De Colo ilk periyotta 10 sayıyı buldu ve 2.periyot 23-12 CSKA üstünlüğüyle start aldı. İkinci çeyrekte Kuban, Delaney ve Randolph ile zaman zaman farkı kapatmaya çalıştı ama çabaları sonuçsuz kalınca CSKA soyunma odasına 10 sayı farkla 47-37 önde girdi.

Üçüncü periyotta Kuban rakibine en fazla 6 sayı yaklaşabildi. Bunu sağlayan ise ilk yarıyı birinci periyotta attığı sayılarla tamamlayan De Colo'nun bu bölüme 13 sayı daha sıkıştırması oldu. Baştan sona üstün olan CSKA Nando De Colo'nun 30 sayı attığı maçı 88-81 kazandı ve koç Dimitris Itoudis kariyerinde ilk kez Euroleague'de Finale yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)