BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEto'o Beşiktaş'a evet dedi! Ama...----

Eto'o Beşiktaş'a evet dedi! Ama...

Eto'o Beşiktaş'a evet dedi! Ama...
29 Temmuz 2016 - 08:52 www.finansgundem.com

Beşiktaş ile Samuel Eto'o'nun transferinde beklenmedik bir kriz çıktı. Siyah beyazlılar futbolcuyla anlaştı, ancak Antalyaspor yönetimi çok sert bir tepki gösterdi.

Beşiktaş yılın transferinde son viraja girmişti ki yine kriz çıktı. Yönetim Samuel Eto'oile dün yaptığı görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardı. Siyah beyazlılarbugün de Antalyaspor ile görüşüp transferi bitirmeyi planlıyordu, ancak kırmızı beyazlı kulüpten beklenmedik bir tepki geldi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Beşiktaş, futbolcudan önce bizimle görüşmeliydi. Artık bir teklif gelse de kabul etmeyiz" diyerek rest çekti.

MBOKANI YEDEKTE BEKLİYOR
Eto’o’nun Beşiktaş’a ‘evet’ demesinde yeni stat ve Şampiyonlar Ligi’nde direkt katılma unsurlarının etkilği olduğu belirtiliyor. Siyah beyazlı yönetimin daha önce transferi için temasa geçtiği Mbokani ile ilgili yol haritasının ise bugün kesinleşmesi bekleniyor. Yönetim, küçük de olsa Eto’o’da bir sorun çıkması halinde yeniden bu futbolcuya yönelecek. Geçtiğimiz sezonu İngiliz kulübü Norwich City’de kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki Kongo’lu futbolcu Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor. (Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)