BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriEthereum için güncelleme tarihi yaklaşıyor----

Ethereum için güncelleme tarihi yaklaşıyor

Ethereum için güncelleme tarihi yaklaşıyor
05 Temmuz 2021 - 12:32 www.finansgundem.com

London hard fork ve Bitcoin'in istikrarlı ilerleyişi, yatırımcılar arasında güveni artırıyor.

Ether’in (ETH) cuma günü vadesi dolan 230 milyon dolarlık opsiyon sözleşmesi, piyasa duyarlılığını en azından anlık olarak boğaların lehine çevirmiş gibi gözüküyor. Yatırımcılar, yaklaşan London hard fork'u ve Bitcoin'in (BTC) dip yapmış olma olasılığına da olumlu yaklaşıyorlar.

ETH fiyat güncellemesi

Ethereum fiyatı, pazar günü yüzde 6' dan fazla yükselerek 2.370 dolara ulaştı ve son iki haftanın en yüksek seviyesini görmüş oldu. Hafta sonu tipik olarak düşük kalan işlem hacmi ise 18 milyar doların hemen üzerinde ölçüldü.

Çoğunluğu Ethereum üzerinde inşa edilen DeFi piyasası da pazar günü genel anlamda yüzde 9 değer kazandı. Piyasanın toplam değeri, Coingecko verilerine göre çeviri yayın saati itibarıyla 73 milyar dolar ediyor.

Bitcoin de pazar günü yüzde 2,6 yükseliş ile 35.600 doları aşsa da, kripto para çeviri yayın saati itibarıyla 34.177 dolara geriledi.

Boğalar ve ayılar arasındaki mücadele, geçtiğimiz ay opsiyon piyasasında da gözlenebiliyordu ve her iki taraf da cuma gününe doğru fiyatta yüksek dalgalanma bekliyordu. Kripto paranın 2.200 dolara yaklaşmasının ardından alım ve satım opsiyonlarının oranı, boğaların liderliği eline geçirdiğini gösteriyor.

London hard fork'u yaklaşıyor

Ethereum’un EIP-1559 güncellemesini içeren London hard fork'u, 24 Haziran'da Ropsten testnet üzerinde başlatıldı ve mainnet'in temmuz ayında tamamen başlatılması için zemin hazırladı.

Hard fork'un hisse ispatı mutabakatına geçiş ve dolaşımda olan token sayısını azaltacak yeni "nadirlik" özelliği gibi güncellemeler sayesinde Ether'in değerine olumlu etkide bulunması bekleniyor.

Analistler, hard fork'un tamamlanmasına doğru yatırımcıların Ether pozisyonlarını artırmasını bekliyor. Zincir üstü veriler, Ethereum'un geçtiğimiz hafta 750 binin üzerinde aktif adres sayısına ulaşarak Bitcoin'i önemli ölçüde geride bırakması nedeniyle bunun şimdiden gerçekleşmeye başladığına işaret ediyor.

Verileri sağlayan şirket Santiment, aktif adres sayısındaki değişimi "tarihi" olarak tanımladı.

Bitcoin madencilerine ABD’den davet

Hedge fon yeniden Bitcoin'i takibe aldı

İran'dan kripto para atağı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)