BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEstonya Başbakanı: Savaşın tek suçlusu Rusya----

Estonya Başbakanı: Savaşın tek suçlusu Rusya

Estonya Başbakanı: Savaşın tek suçlusu Rusya
16 Kasım 2022 - 14:50 www.finansgundem.com

Estonya Başbakanı Kallas, ​​​​​​​Polonya'ya düşen füzenin Rus saldırganlığının ciddiyetini gösterdiğini belirterek, savaşın tek suçlusunun Rusya olduğunu ifade etti.

Estonya Başbakanı Kaja Kallas Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Polonya'da yaşananın çok ciddi bir olay olduğunu bildirdi. Ne olduğunu ve neye ihtiyaç duyulduğunu söylemenin Polonya'ya kaldığını vurgulayan Kallas, "Polonyalı dostlarımıza yardım etmeye ve onlarla tam dayanışma içinde olmaya hazırız. Bu olayın gösterdiği şey, Rus saldırganlığının ciddiyeti ve sonuçlarının Ukrayna'yı aştığıdır. Açık olan şu ki Polonya'nın komşusu Ukrayna'ya karşı topyekun bir savaş olmasaydı bu olay asla gerçekleşmeyecekti. Bu savaşın tek suçlusu Rusya'dır." değerlendirmesinde bulundu.

Kallas, Rusya'nın durdurulmadığı sürece asla geri adım atmayacağının altını çizerek, "Bu, ne kadar uzun sürerse o kadar zorlaşır. Daha fazla askeri, insani yardım ve mali alanda Ukrayna'yı desteklemeye devam etmeliyiz. Barışa giden yol budur" ifadesini kullandı.

Polonya’ya düşen füze nükleer endişeyi tetikledi: Kıyamet senaryosu!

Sanchez: Polonya'ya düşen füze konusunda temkinli olunmalı

ABD ve Ukrayna Dışişleri Bakanları Polonya için görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)