BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEstetik doktoruna 255 bin liralık tazminat davası----

Estetik doktoruna 255 bin liralık tazminat davası

Estetik doktoruna 255 bin liralık tazminat davası
30 Ekim 2021 - 09:16 www.finansgundem.com

Psikolog Aslıhan Utku, fazla kilolarından kurtulmak için gittiği estetik doktoru Bülent Cihantimur’a yanlış operasyon yaptığı ve ameliyat sırasında çekilen görüntülerini izinsiz olarak paylaştığı gerekçesiyle 255 bin liralık tazminat davası açtı.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre uzman psikolog ve akademisyen Aslıhan Utku, 7 yıl önce Bulimia Nervoza (aşırı Yemek yemekten doğan iştahsızlık) hastalığına yakalandı.

Aslıhan Utku’nun bu hastalığı daha da artarak ‘anoreksiya nervoza’ olarak bilinen vücut ağırlığında anormal derecede düşüklük, hissedilen yoğun kilo alma korkusu ve çarpık kilo algısıyla karakterize edilen bir beslenme bozukluğu hastalığına dönüştü. Verdiği kiloların etkisiyle vücudunda sarkmalar meydana gelen Aslıhan Utku, bir arkadaşı aracılığıyla Estetik Doktoru Bülent Cihantimur’a başvurdu.

İZİN ALMADAN PAYLAŞTI

Bülent Cihantimur’un kliniğinde operasyon geçiren Aslıhan Utku’nun 53 kiloluk vücuduna 500 CC’lik silikon takıldı. Takılan silikonlar nedeniyle sırtında aşırı yük oluşan Aslıhan Utku’nun omuriliğinde bel fıtığı meydana geldi. Kendisine vaat edilen operasyonların yapılmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Utku, bir de görüntülerinin izinsiz şekilde televizyonda yayınlandığını görünce büyük şok yaşadı.

Utku tazminat davasının yanı sıra görüntülerin durdurulması için tedbir talebinde de bulundu.

Mozambik Devlet Başkanı Nyusi'ye İngiltere'de dava şoku

Suruç davasında karar: Her kurban için ayrı ceza verildi

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)