BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEsrar içmek artık serbest----

Esrar içmek artık serbest

Esrar içmek artık serbest
02 Ocak 2014 - 11:06 www.finansgundem.com

Bundan böyle 21 yaşını doldurmuş kişilere esrar satışı yasallaştı, kararı duyan esrar severler bunu partiyle kutladı...

ABD’nin Colorado Eyaleti’nde, 21 yaşını doldurmuş kişilere esrar satışı yasallaştı, karara sevinen gençler, yılbaşı günü partiyle bunu kutladı.

ABD’nin Colorado Eyaleti’nde, dün yeni yılın ilk gününden itibaren 21 yaşını doldurmuş kişilere esrar satışı yasallaştı. Colorado Eyaleti yönetimi, konuyu bir süre önce referandumla halkoyuna sunmuş, oylamadan “Esrarın yasallaşmasına evet” sonucu çıkmıştı. ABD’de, aralarında Colorado ve Washington’ın da bulunduğu 20 eyalette tıbbi amaçla esrar tüketimine izin veriliyor. Yeni düzenlemeyle Colorado Eyaleti dışında ikamet edenlere de 7 gram esrar satışına izin verilecek. Güney Amerika ülkesi Uruguay’da da geçen ay esrarın üretim, dağıtım ve satışını serbest bırakan yasa tasarısı onaylanmıştı.

KUTLAMAYI ESRAR İÇEREK YAPTILAR

Colorado’da esrar satışının serbest olmasına sevinenler, gençler oldu. Bazıları yılbaşı günü partiler düzenlediler. Partilerden yansıyan fotoğraflar ise katılımcıların esrar tüketme rekoru kırdığını ortaya koyuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)