BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEskişehir'de 'Savaşa hayır' eylemi----

Eskişehir'de 'Savaşa hayır' eylemi

Eskişehir'de 'Savaşa hayır' eylemi
19 Mart 2022 - 18:37 www.finansgundem.com

Eskişehir'de, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı protesto edildi. Kırım Türkleri, Ukrayna vatandaşları ve çeşitli dernek üyeleri, işgali protesto etmek amacıyla düzenlenen 'Savaşa Dur Mitingi' için Tepebaşı'ndaki Anıt Park'ta buluştu.


Eskişehir'de yaşayan Kırım Türkleri ile Ukrayna vatandaşları, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını protesto etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini protesto için düzenlenen mitinge, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda kişi katıldı.

'Biz savaşın bitmesini istiyoruz'

Eskişehir'de yaşayan, 2 çocuğu Ukrayna'da kalan Raisa Yılmaz, "Biz barış istiyoruz. Bu modern zamanda savaşmak ne için? Bu savaşı biz istemedik. Bütün dünya ayağa kalktı ama savaşı bitirmek için ne yapmak lazım? Şehirlerimiz yanıyor, çocuklar ölüyor. Ukrayna halkı, nasıl güçlü olduğunu dünyaya gösterdi. Küçük küçük halk ama büyük bir kahramanlık gösterdi. Ukrayna son olmayacak. Her yere gidecek. Tüm dünyayı almak istiyor" dedi.

Kiev'den Eskişehir'e gelen Marıya Khomuch, "Daha önce ben de Kiev'de yaşıyordum. Ailem hala orada. Bizim evimiz de iki gün önce saldırı sonucu patlamış. Annem ve babam o yüzden köye gittiler. Onlarla her gün görüşüyorum, haber alıyorum. Biz savaşın bitmesini istiyoruz. Gerçekten insanlar ölüyor, aç kalıyor. Şimdi durum çok kötü oldu" ifadelerini kullandı.

“Rusya stratejisini değiştirmek zorunda kaldı”

Rus oligarkların el konulan varlıkları için yeni plan!

Rusya, Ukrayna üzerinde savaş silahlarını deniyor

Saldırılar arttı, Kievliler yeniden metroya sığındı

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)