BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEski İspanya Kralı, monarşi dünyasının en büyük baştan çıkarıcısıydı iddiası----

Eski İspanya Kralı, monarşi dünyasının en büyük baştan çıkarıcısıydı iddiası

Eski İspanya Kralı, monarşi dünyasının en büyük baştan çıkarıcısıydı iddiası
03 Kasım 2022 - 13:23 www.finansgundem.com

İspanya’nın yolsuzluk suçlamaları nedeniyle ülkesinden kaçan eski Kralı Juan Carlos’un metresi Corinna Larsen'den çarpıcı ifşalar geldi. Carlos'un kendisini defalarca takma isim kullanarak aradığını açıkladı.

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle 2020'de ülkesinden kaçan eski İspanya Kralı Juan Carlos'un eski sevgilisi Corinna Larsen, ilişkisiyle ilgili gündem yaratacak iddialara yenilerini ekledi. Katıldığı bir podcast programında, Juan Carlos'u “kraliyet aleminin en büyük baştan çıkarıcısı” olarak niteleyen Danimarkalı iş kadını Larsen, eski kralın takma isim kullanarak kendisini günde 10 defa telefonla aradığını ve mesajlar bıraktığını anlattı. Meslektaşlarının da kralı sesinden tanıdığını kaydeden Larsen, “Bu gerçek dışı bir olaydı çünkü böyle bir şeyin olacağı aklımın ucundan geçmezdi” dedi.

Eski İspanya Kralı, hakkındaki iddialar sonucu 2014 yılında tahttan feragat etmiş, yerine oğlu VI. Felipe geçmişti. Eski kral yolsuzluk suçlamaları nedeniyle 2020'de de Abu Dabi'ye kaçmıştı.

O dönem Kraliçe Sofia ile evli olan Juan Carlos’la yıllarca aşk yaşadığını açıklayan Corinna Larsen, geçen sene eski krala Londra'da taciz suçlamasıyla dava açmıştı. Eski kralın yurt dışında onlarca gizli hesabı olduğunu kaydeden Danimarkalı iş kadını, bildiği gizli bilgiler nedeniyle İspanya istihbaratının kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiğini de savunmuştu.

ESKİ KRAL AŞK MEKTUPLARI VE ÇİÇEKLER GÖNDERİYORMUŞ

Katıldığı programda Juan Carlos'un ilişki için çok uğraştığını ve o dönemdeki ısrarını komik bulduğunu anlatan 58 yaşındaki Larsen, 2004’te bir av partisinde tanıştığı eski kralın sonrasında kendisine sürekli aşk mektupları ve çiçekler gönderdiğini belirtti.

Larsen, 84 yaşındaki kralın ilişkileri boyunca çok sayıda başka kadınla da birlikte olduğunu, çok ilişkili bir hayat yaşadığını ve acımasız biri olduğunu söyledi.

Daha önce de eski İspanya Kralı’nın 5 binden fazla kadınla birlikte olduğu iddiası tartışma yaratmıştı.

Kral Charles rekor maaşla bahçıvan arıyor

 

İngiliz Kraliyet Donanması'nda cinsel taciz skandalı

 

Kalın, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Barrow ile görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kralı Charles ile görüştü

 

Kral Charles’ın bal mumu heykeline çikolatalı kek fırlattılar!

 

Kraliçe 2. Elizabeth'in 14 atı satışa çıkarıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)