BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski boksör, Floyd'un cenazesinin tüm masraflarını ödeyecek----

Eski boksör, Floyd'un cenazesinin tüm masraflarını ödeyecek

Eski boksör, Floyd'un cenazesinin tüm masraflarını ödeyecek
02 Haziran 2020 - 13:19 www.finansgundem.com

ABD'li eski boksör Mayweather, ABD Minneapolis kentinde gözaltına alınırken polis tarafından öldürülen George Floyd'un tüm cenaze masraflarını karşılayacağını açıkladı.

ABD’de George Floyd’un gözaltına alınırken polis tarafından boğularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar devam ederken, acılı Floyd ailesine bir destek de eski boks şampiyonu Floyd Mayweather’dan geldi.

Mayweather’ın bizzat aileyle temasa geçtiği ve Floyd’un 9 Haziran’da Houston’da düzenlenecek cenazesinin tüm masraflarını karşılamayı teklif ettiği belirtildi.

TMZ adlı internet sitesi, Mayweather’ın Minnesota ve Kuzey Karolina’daki anma etkinliklerini de karşılayacağını açıkladı.

Haberler üzerine Floyd Mayweather’in kurucusu olduğu Mayweather Promotions adlı şirketin CEO’su Leonard Ellerbe bir açıklama yaptı.

ESPN.com’a konuşan Ellerbe, “Muhtemelen bunu söylediğim için bana kızacak, ama evet, cenazeyi kesinlikle ödüyor” dedi.

Tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak görülen Floyd Mayweather, beş kemer kazandıktan sonra 2017’de emekli oldu. Mayweather, daha önce de eski rakiplerinden birinin cenaze masraflarını karşılamasıyla gündeme gelmişti.

Mayweather’ın 1998 yılında şampiyonluk maçında karşılaştığı ve onu yenerek ilk unvanını elde ettiği Genaro Hernandez, bundan 13 yıl sonra kanser nedeniyle yaşamını yitirmiş, Mayweather da eski rakibinin cenazesini karşılamıştı.

George Floyd'un otopsi raporu açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)