BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski belediye başkanına silahlı saldırı----

Eski belediye başkanına silahlı saldırı

Eski belediye başkanına silahlı saldırı
20 Aralık 2017 - 19:14 www.finansgundem.com

Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan eski Side Belediye Başkanı Kadir Uçar'ın, Side Mahallesi’ndeki evinin önünde silahlı saldırıya uğradığı bildirildi

Eski Side Belediye Başkanı Kadir Uçar, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Üzerine ateş açıldığını söyleyen Uçar, “Tam evime girerken yanıma yaklaşan bir araçtan ateş açıldı. Aramızda 4 metre mesafe vardı” dedi.

KAMERALAR İNCELENECEK

Plaksız bir araçtan ateş açıldığını kaydeden Uçar, “Sadece arka camdan ateş açıldığını görebildim. Şans eseri kurşunlar bana isabet etmedi. Evimde güvenlik kameraları var. Buradaki görüntüleri güvenlik güçlerine teslim edeceğim” diye konuştu.

‘VATANIMA HİZMET ETTİM’

Belediye başkanlığı görevinden sonra turizmcilik yapmaya başladığını hatırlatan Uçar, şöyle dedi: “Uzun yıllar siyaset yaptım. Vatanıma hizmet etmeye çalıştım. Ancak son dönemde bir takım kişiler tarafından üzerimde oyunlar oynanmaya çalışıldı. Bugün ölümden döndüm. Bunun hesabını yargı soracaktır.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin21 Aralık 2017 11:33

    "siyaset yaptım, vatanıma hizmet ettim" demiş. Siyaset ve vatana hizmet kelimelerini bir arada görünce bir gülme alıyor beni kusura bakma bro.