BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski bakan Twitter'dan saydırdı----

Eski bakan Twitter'dan saydırdı

Eski bakan Twitter'dan saydırdı
29 Mayıs 2013 - 11:06 www.finansgundem.com

Eski bakan, AK Parti'ye katılışının 6. yılında Twitter'dan bunları yazdı

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti'ye katılışının 6. yılında Twitter'da değerlendirmelerde bulundu.
1- 6Yıl önce/29 Mayıs 2007'de27 Nisan Muhtırasına ve darbe çağrılarına karşı durarak-ve hiçbir partiye üye değilken-AKParti'ye katıldım
    — Ertuğrul Günay (@ErtugrulGunay) 29 Mayıs 2013
Günay, Twitter'daki hesabında Ak Parti'deki 6 yılını şöyle değerlendirdi:
1- 6 Yıl önce / 29 Mayıs 2007'de 27 Nisan Muhtırasına ve darbe çağrılarına karşı durarak -ve hiçbir partiye üye değilken- AK Parti'ye katıldım.
2- 29 Mayıs'ta Grup'ta "Bugüne kadar inandıklarımı/savunduklarımı aynı kararlılıkla savunmaya devam ederek" AK Parti'ye katıldığımı söyledim.
3- Bu 6 yılda, darbe zihniyetini geriletmeye katkı yapmaktan, birçok tarihi eseri koruyup, binlercesini ülkemize getirmekten gurur duydum.
4- Bakanlığım boyunca inandıklarımı -herkese karşı / her durumda- kararlılıkla savunmaktan kaçınmadığıma vicdan sahipleri ve Allah şahittir!
5- Bu tavrımın bedelini ödedim (Bilen biliyor); -halkın sevgisiyle-ödülünü de gördüm. Yaşamım boyunca "Hakk bildiğim yolda" yalnız da yürüdüm.
6- "Komşusu açken tok yatan bizden değil" sözü insana yakıştığı gibi "Haksızlıklar karşısında susmanın" da ancak şeytana yakışacağına inandım.
7- Bu inanç ve kararlılıkla sadece vicdanımın ve -büyük çoğunluğu AKParti'li- masum ve mazlum halkın sesini dinledim; buna devam edeceğim.

8- Bunları iz'an /i nsaf sahiplerinin bilmesi için yazdım.İz'ansız ve insafsızların şerrinden Yaradan'a sığınırım... "..e'uzü biRabb'in nas!"

9- Son: "Vel'asr! İnsan yok olup gidicidir; ancak inananlar, doğru işler yapanlar, Hakk'ı öğütleyenler ve (bu yolda) sabredenler kalıcı".

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)