BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEski Avusturya Dışişleri Bakanı, Rus petrol devinin yönetiminde----

Eski Avusturya Dışişleri Bakanı, Rus petrol devinin yönetiminde

Eski Avusturya Dışişleri Bakanı, Rus petrol devinin yönetiminde
03 Haziran 2021 - 16:10 www.finansgundem.com

Putin ile 2018 yılında düğünde dans eden eski Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, artık Rusya’nın petrol devi Rosneft’in yönetim kurulunda 'bağımsız' olarak görev yapacak. Kneissl'in ne kadar kazanacağı şimdilik sır.

Putin ile düğününde dans eden eski Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl’e Rusya’nın önde gelen petrol şirketi yönetim kurulunda koltuk verildi. Putin ve eski Avusturya Dışişleri Bakanı'nın düğünde dans ettikleri görüntüler uzun süre konuşulmuştu.

Eski Avusturya Dışişleri Bakanı, Rosneft petrol şirketinde bağımsız yönetici olarak görev alacak. Mart ayında aday gösterilen Kneissl, yöneticiliği artık kesinleşti.

Kneissl’in yeni görevinde ne kadar kazanacağı henüz bilinmiyor. Tahminler, Rosneft’in Yönetim Kurulu Başkanı Gerhard Schröder’in kazandığı tutara yakın olacağı yönünde. Yıllık gelirin yaklaşık 5 milyon 176 bin 437 TL'ye tekabül olacağı tahmin ediliyor.

Guardian'ın haberine göre, AB’nin sert eleştirmeni olarak bilinen enerji analisti ve yazarı ilk köşesinde gelecekte Çin ve Afrika’da gelişen bir hareketlilikten bahsediyordu.

Orta Doğu uzmanı olarak bilinen enerji analisti ve yazarı 56 yaşındaki Kneissl’in iş adamı Wolfgang Meilinger ile evliliği sonlandı. Kneissl, Meilinger’i kendisine fiziksel şiddet uygulamakla suçladı.

Düğününde, Bavyera bölgesine özgü bir kıyafet giyen Kneissl, Putin’le dans görüntüleri Rus devlet televizyonu Russia Today tarafından yayımlanmıştı.

Lübnan’da adalet iflas etti!

Trump'ın New York Times skandalı: Telefon kayıtlarını incelemiş

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)