BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEski asker pumayı ormana kaçırdı----

Eski asker pumayı ormana kaçırdı

Eski asker pumayı ormana kaçırdı
13 Temmuz 2020 - 13:52 www.finansgundem.com

Polonya'da 6 yıldır evinde beslediği pumasının hayvanat bahçesine teslim edilmesi kararına direnen bir adam hayvanla birlikte 4 gündür ormanda saklanıyor

Polonya polisi, evinde beslediği pumayı hayvanat bahçesine vermeyi reddedip hayvanla birlikte ormana kaçan eski askeri arıyor.

Adı Kamil S. olarak açıklanan ve Afganistan'da görev yapmış eski bir asker olan adamı yaklaşık 200 polisi 4 gündür aradığı belirtildi.

Ülkenin batısındaki Poznan Hayvanat Bahçesi'nin müdürü Ewa Zgrabczynska "Bu kucaklayabileceğiniz bir oyuncak değil. Dünyadaki en tehlikeli hayvanlardan biri ve insanların yaşamına yönelik ciddi bir tehdit oluşturabilir" dedi.

Hayvanat bahçesi yetkililerini bıçakla tehdit etti

Polonya'da tehlikeli hayvanları evde beslemek yasak. Bu nedenle bir mahkeme, adama 6 yıldır evinde baktığı Nubia adlı pumayı hayavanat bahçesine teslim etmesi emrini verdi.

Ancak Kamil S. cuma günü ülkenin güneyindeki evine gelen hayavanat bahçesi yetkililerini önce bir bıçakla tehdit etti ardında da tasmaya bağladığı pumayla birlikte ormana kaçtı.

Gazeta Wyborcza gazetesi adamın pumayı 6 yıl önce Çekya'da satın aldığını ve o zamandan beri evinde beslediğini duyurdu.

Belediye başkanı arka çıktı

AFP'ye açıklama yapan polis yetkilisi Tomasz Grabos operasyonların sürdüğünü söylerken adamın yaşadığı Myslowice kasabasının belediye başkanı Dariusz Wojtowicz eski askere arka çıktı.

Wojtowicz, "Hayvana olan sevgisi ve acımasız mahkeme kararı onu kaçmaya zorladı. Ormanda saklanıyor. Belki birileri bu vakaya daha insani bir açıdan bakabilir" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)