BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski AK Partili vekil tutuklandı----

Eski AK Partili vekil tutuklandı

Eski AK Partili vekil tutuklandı
14 Aralık 2015 - 23:12 www.finansgundem.com

Paralel Devlet Yapılanması operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski milletvekili İlhan İşbilen tutuklandı.

Ankara merkezli başlatılan paralel devlet yapılanması operasyonu kapsamında aralarında AKP’li eski milletvekili İlhan İşbilen’in de olduğu 4 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.  Mahkemeye sevk edilen AKP’li eski milletvekili İlhan İşbilen’in de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aralarında din alimlerinin de bulunduğu 73 kişi hakkında ‘terör örgütü yöneticiliği’ suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında eski AKP İzmir Milletvekili İlhan İşbilen, Dilaver Azim ve Kazım Avcı tutuklandı.

İsim benzerliğinden dolayı gözaltına alınan Ali Çelik ise mahkeme sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklamaya gerekçe olarak Ceza Muhakemesi Kanunu 100. maddesine (CMK) göre kaçma şüphesi ve delilleri karartma ihtimali gösterildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)