BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski AfD sözcüsünden göçmenler için ağır iddia----

Eski AfD sözcüsünden göçmenler için ağır iddia

Eski AfD sözcüsünden göçmenler için ağır iddia
29 Eylül 2020 - 11:05 www.finansgundem.com

Almanya’da uzun yıllar aşırı sağcı Almanya için Alternatif’in basın sözcülüğü görevinde bulunan Lüth’ün ülkeye gelen göçmenlerin vurulabileceğini veya gaz odalarına sokulabileceğini söylediği iddia edildi.

Almanya'da uzun yıllar aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) basın sözcülüğü görevinde bulunan Christian Lüth'ün ülkeye gelen göçmenlerin vurulabileceğini veya gaz odalarına doldurulabileceğini söylediği ileri sürüldü.

Zeit gazetesinde yer alan haberde eski AfD'nin basın sözcüsü Lüth'ün Lisa Licentia adlı YouTuber ile 23 Şubat'ta bir akşam yemeğinde görüştükleri ve orada göçmenler için ağır ifadeler kullandığı iddia edildi.

Haberde, Lisa Licentia'nın görüşmede "Daha fazla göçmenin gelmesi sizin çıkarınıza olacakmış gibi görünüyor mu?" şeklinde sorusuna Lüth'ün, "Evet. Çünkü o zaman AfD daha iyi olacak. Yine de hepsini vurabiliriz. Bu hiç sorun değil. Ya da gaz odalarına sokabiliriz ya da ne istersen. Umurumda değil" ifadeleriyle cevap verdiği belirtildi.

Kendisini 'faşist' olarak tanımlamasının ardından görevine son verilmişti

Kendisini "faşist" olarak tanımladığı iddiasının ardından Lüth'ün görevine nisan ayı sonunda son verdiğini belirten AfD partisi, Lüth'ün sözleşmesinin de feshedildiğini duyurdu.

Lüth'ün ayrıca "Almanya'nın durumu ne kadar kötüye giderse AfD için o kadar iyi olur. Tabii ki durum çocuklarımız açısından çok kötü" dediği de aktarıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.29 Eylül 2020 11:53

    ÝÜCE ALLAH ALMANLARIDA ALMAN OLMAYANLARI DA BUNUN GİBİ İNSANLIKTAN ÇIKIP ŞEYTANA DÖNÜŞEN/DÖNÜŞEBİLEN INSANLARDAN KORUSUN AMİN

  • Yorum29 Eylül 2020 11:19

    Bu ileri zekalının da kafası ezilebilinir kibir böyle birşey işte deney maymunu sanıyor insanları