BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Eşcinsel lobi var ama bir şey yapamam' ----

'Eşcinsel lobi var ama bir şey yapamam'

'Eşcinsel lobi var ama bir şey yapamam'
12 Haziran 2013 - 17:47 www.finansgundem.com

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franchis, Vatikan'da eşcinsel lobiyi doğruladı

 Papa Francis, Vatikan'da reform yapacak kurum olarak ise, Kardinaller Meclisi'ni gösterdi.  Geçtiğimiz Şubat ayında istifa eden 16.Benediktus'un yerine seçilen Papa Francis, Vatikan'da "eşcinsel lobisi" ve "yolsuzluk" olduğunu doğruladı.
Geçtiğimiz günlerde Latin Amerika ve Karayipler Dini Konfederasyonu'ndan (CLAR) bazı temsilcileri kabul eden Papa Francis'in burada yaptığı konuşma İtalyan basınına yansıdı.
Papa Francis'in Vatikan'da "eşcinsel lobisi" olduğunu şu sözlerle kabul ettiği iddia edildi: "Vatikan Divanı'nda (Curia Romana) gerçekten kutsal insanlar var. Ancak aynı zamanda bir yolsuzluk akımı da var, bu da doğru. Orada bir de eşcinsel lobisinden bahsediliyor ve o da gerçek. Şimdi bu konuda ne yapılabilir ona bir bakmak lazım."
'BEN YÖNETİM KONULARINDA BAŞARILI DEĞİLİM'
Vatikan'da reform yapılması gerektiğine dikkat çeken Papa Francis, "Reform gerçekleştirecek olan kişi ben olamam. Bunlar yönetim konuları ve ben bu konuda başarılı değilim" dedi. Papa Francis'in bu açıklamasıyla reformlar için Kardinaller Meclisi'ni işaret ettiği iddia edildi.
300 SAYFALIK RAPOR
Emerit Papa 16. Benediktus'un görevi bırakma kararının arkasında, Vatikan ismi "eşcinseller lobisi" ile seks skandallarına karışmış bazı kardinallerin olduğu iddia edilmişti. Söz konusu iddialar, 16.Benediktus'un 3 kardinale hazırlattığı 300 sayfalık bir rapora dayandırılmıştı.
SEKS PARTİLERİ
Raporda, eşcinsel grupların, Roma yakınlarındaki bazı villa ve saunalarda seks yapmak amacıyla gizlice buluştuğu belirtiliyordu

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)