BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad'tan Türkiye aleyhine skandal ifadeler!----

Esad'tan Türkiye aleyhine skandal ifadeler!

Esad'tan Türkiye aleyhine skandal ifadeler!
15 Kasım 2019 - 15:33 www.finansgundem.com

Teröristlere Türkiye'ye karşı birlikte mücadele etmeyi teklif ettiğini ifade eden Beşar Esad Türkiye'yle ilgili skandal ifadeler kullandı.

Rus haber ajansı RIA Novosti ile haber kanalı Rossiya 24’e konuşan Beşar Esad, Suriye Savunma Bakanlığı’nın, 22 Ekim’de Rusya ile Türkiye arasında varılan ‘tampon bölge’ anlaşmasının ardından, terör örgütü SDG mensuplarını orduya kabul etmeye hazır olduğu yönünde açıklama yaptığını vurguladı.

BBC İzleme Servisi’nin aktardığına göre, SDG’lilerin bu teklifi kabul etmediğini belirten Esad, “Kürtler, Suriye ordusuna katılmak istemiyorlar, silahlarını muhafaza etme niyetindeler” dedi.

Esad, SDG mensuplarını ikna etmek için ‘Suriye ordusuna katılmaları ve Türklere karşı savaşmaları gerektiğini’ söylediğini ekledi.

ABD yönetiminin Suriye’deki faaliyetlerini ‘siyasi haydutluk nitelendiren Esad, “ABD Başkanı devleti temsil etmiyor, o sadece bir şirket yöneticisi. Onun arkasında yönetim kurulu var. Bu kurul ise devletin asıl sahibi olan büyük Amerikan şirketlerini temsil ediyor. Bunlar petrol şirketleri, silah üreticileri, bankalar ve diğer lobiciler” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Levent Atakan15 Kasım 2019 21:44

    Cumhurbaşkanı hiç beklenmedik bir atılım yapıp Esad ile direkt veya indirekt görüşmeye başlamalı. ABD dahil ters köşe olmazlarsa gel yanıma. Böylelikle hem daha fazla şeyler elde ederi hem de başkalarını oyun dışı bırakır.

  • pazarci15 Kasım 2019 18:42

    esadi doldurusa getirdiler TC ucagini dusurdu ondan sonrasi malum.cogu arap ulkeleri ayni ,kendini yonetemiyorsan yonetilirsin.bu akilliyim diye gecinen aslinda akildan/beyinden yoksun bu cevreler herzaman yonetilmeye/kullanilmaya makumdur.tarihler boyuncada ordeklerini saysan bitmez.....

  • Neo Osmanlı 15 Kasım 2019 17:47

    Neyse esed farkındasın sende bundan bir kaç yıl sonra redrrandum ile Türkiye ye ilhak olmuş Suriye topraklarının yasını tutuyorsun şimdiden. Üzülme acımayacak acıtmayacağız kendi kendine halkın iradesi ile olacak bizim dedelerimizde öyleydi köpeklik itlik soyumuzda yok..

  • Tırrrr ammmpppppp15 Kasım 2019 17:21

    ABD yönetiminin Suriye’deki faaliyetlerini ‘siyasi haydutluk nitelendiren Esad, “ABD Başkanı devleti temsil etmiyor, o sadece bir şirket yöneticisi. Onun arkasında yönetim kurulu var. Bu kurul ise devletin asıl sahibi olan büyük Amerikan şirketlerini temsil ediyor. Bunlar petrol şirketleri, silah üreticileri, bankalar ve diğer lobiciler” diye konuştu.

  • ASENA15 Kasım 2019 17:13

    ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİ

  • Hasanby15 Kasım 2019 16:56

    İlginç , kürtleri vatandaş saymayan, kimlik vermeyen,aşağılayan esad , şimdi onları ordusuna katmak istiyor. Hesap dönüyor demek ki. Abd ile Rusya , suriyeden bir bölge ayırıp uydu devlet yaratma peşindeler, Irak,İran,Suriye ve bizden toprak tırtıklama ayaklarındalar. Ama kokuyor ya, kokuttular ya. Çok sürmez suriye petrolleri birbirine düşürür bunları yine.

  • UYARI15 Kasım 2019 16:36

    Bu adam bize karşı o kadar kinlenmişki eğer devrilemez ise başımıza mutlaka bela olur. Esadsız bir Suriye olmadan Türkiye Rusyaya inanıp politakasını değiştirmemelidir. Bu adam rusların oyuncağı bize karşı rusya daima kullanmaya çalışacaktır. AKP ve RTE sakın kanma

  • Recai15 Kasım 2019 16:30

    7 düvel bir araya geldi deviremediler Esad ı.sevmeyebilirsin ama saygılı olmak lazim

  • rize15 Kasım 2019 21:12

    recai suriyeden nasilda bi habersin. esad dediğin adam şamda sıkısmış yaninda bi avuç insanla kendi ülkesinde aylarca sokağa çıkmadan köşe bucak kaçan bi adamdi. şuan irsn ve rusyanin adina iş yapiyor onun karsiligindada korunuyor

  • Saygı (!) mı?15 Kasım 2019 18:17

    Suriye’de Esad yok Rusya var, Esad bildiğimiz sıradan, halkına ihanet etmiş bir hain..Hainlerse asla saygı görmezler..Rusya için Esad işe yaramadığı an tedavülden kalkacak.