BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad ile muhaliflerden ateşkes anlaşması----

Esad ile muhaliflerden ateşkes anlaşması

Esad ile muhaliflerden ateşkes anlaşması
18 Kasım 2015 - 23:26 www.finansgundem.com

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden yapılan açıklamada muhaliflerle hükümet güçleri Doğu Guta'da 15 günlük ateşkes kararı aldığı belirtildi.

Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesinde rejim  güçleri ile muhalifler arasında 15 günlük ateşkes anlaşması yapıldığı bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, başkent Şam'da muhaliflerin  kontrolünde bulunan Doğu Guta bölgesinde muhaliflerle Esed güçleri arasında 15  günlük ateşkes sağlandı.

Ateşkesin yarın saat 06.00 da başlayacağını kaydeden kaynaklar,  ateşkesin sürdürülmesi halinde yakın zamanda bölgeye insani yardımların  girebileceğini vurguladı.

Şam yönetimi 3 yıldan bu yana abluka altında tuttuğu Doğu Guta  bölgesine insani yardımın girişine izin vermiyor. Suriye ordusuna ait savaş  uçakları da bölgede sivillerin yoğun olarak yaşadığı ilçe ve beldelere ''vakum  bombasıyla'' saldırıyor.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)