BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad güçleri oyun parkını vurdu: 20 ölü----

Esad güçleri oyun parkını vurdu: 20 ölü

Esad güçleri oyun parkını vurdu: 20 ölü
26 Eylül 2015 - 22:04 www.finansgundem.com

Suriye'de rejim güçlerince atılan füzenin Humus'un Vaer bölgesindeki bir oyun parkına düşmesi sonucu, çoğunluğu çocuk 20 kişi öldü, 100 kişi yaralandı

Suriye rejiminin attığı füzenin Humus kentinin muhaliflerin kontrolündeki Vaer bölgeside bulunan oyun parkına düşmesi sonucu 20 kişinin öldüğü, 100 kişinin yaralandığı bildirildi.

Vaer bölgesindeki sahra hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Esed rejiminin Humus'un Vaer bölgesindeki bir oyun parkına füze ile düzenlediği saldırıda çoğunluğu çocuk 20 kişi yaşamını yitirdi, 100 kişi yaralandı.

Bu arada yerel medya aktivistleri, füzenin rejim birlikleri tarafından atıldığını, yaralıların bölgedeki Sahra hastanelerine kaldırıldığını, rejim güçlerinin tank ve havan toplarıyla bölgeye düzenlediği saldırıları son zamanlarda artırdığını ifade etti. 

Öte yandan Humus medya merkezi, saldırıdaki ölü sayısını doğrulayarak çok sayıda yaralının durumunun ciddi olduğunu vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)