BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad bizi de vuracak!----

Esad bizi de vuracak!

Esad bizi de vuracak!
01 Eylül 2013 - 12:50 www.finansgundem.com

Suriye, ABD'nin olası bir müdahalesiyle birlikte Türkiye'de vuracağı hedefleri belirledi

ABD’nin bir askeri müdahalesi durumunda Suriye’nin misilleme olarak vurabileceği, İsrail, Türkiye ve Kıbrıs’taki “potansiyel hedefler” listesi Suriye devlet medyasınca yayımlandığına dikkat çekiliyor.
İsrailli Arutz Sheva sitesine göre, söz konusu ülkelerde “meşru” olarak ilan edilen “potansiyel hedefler” arasında Türkiye’deki “askeri ve istihbarat” tesisleri de bulunuyor.
Arutz Sheva sitesi, Suriye devlet medyasının, ABD’nin bir müdahale durumunda misilleme operasyonlarında uzun menzilli füzelerle vurabileceği “potansiyel hedefler” listesini yayımladığına dikkat çekerken “Havaalanları ve kimyasal tesisleri gibi, İsrail, Türkiye ve Kıbrıs’ta stratejik askeri mevzileri dahil, söz konusu hedeflerin havadan çekilen fotoğrafları devlet medyasınca yayımlandı” diye yazdı. Haberde şöyle denildi:
“Suriye’nin füze saldırıları için ‘meşru’ olarak nitelenen spesifik hedefler, İsrail’in Dimona nükleer santrali, Haifa’daki petrokimya tesisleri, Hazor askeri hava üssü, Palmachim, Zala’im ve Tzrifin askeri üsleri, Kalandia Havaalanı ile Türkiye ve Kıbrıs’ta askeri ve istihbarat tesisleri de var.”
Arutz Sheva, haberinde Türkiye’ye ilişkin “Bir zamanlar, Esad rejimi ve onun İranlı destekçilerinin yükselen bin müttefiki olan Türkiye, Suriye’deki iç savaşın patlamasının ardından isyancı hareketi desteklemek üzere taraf değiştirdi” savını dile getirdikten sonra iddialarını şöyle sürdürdü:
“Türk Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İslamcı AK Partisi, Özgür Suriye Ordusu'nun birçok taburu üzerinde kayda değer bir nüfusu olan Müslüman Kardeşler’e çok yakın. Erdoğan’ın hükümeti de bir dizi İslamcı isyancı gruba destek ve barınak sağlıyor."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan01 Eylül 2013 13:49

    araplar kadar milliyetsiz insan topluluğu dünyada yoktur kendi kendilerine düşmanlar yıllarca bizene onlardan zaten bizi ingilizlere satanda onlar niye peşlerinden giderizki yine satacaklardır.