BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan Kaldırım açıklaması----

Ersun Yanal'dan Kaldırım açıklaması

Ersun Yanal'dan Kaldırım açıklaması
02 Eylül 2019 - 03:56 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü, 1-1'lik Trabzonspor beraberliği sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal, geleceğe dair çok olumlu sinyaller aldıklarını aktardı, "Ben takıma güveniyorum. Oyun anlamında her hafta üstüne koyarak gideceğiz" yorumunu yaptı

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Takımının her hafta daha iyi olacağını vurgulayan Yanal, "Bu maçta en büyük kazanım taraftarımızın maç sonu gösterdiği ilgiydi. Takım takdir edildi. İlk yarı ve maç genelinde istatistiklerin farklı olduğu bir maçtı. Bireysel beceriler sorgulanabilir belki. Ama bunlar düzelecek. İlave katkılar olacak. Ben takıma güveniyorum. Oyun anlamında her hafta üstüne koyarak gideceğiz. Bu maçtaki mücadelede istekli bir takım vardı. Bu milli ara bize toparlanma adına ve bazı oyuncular kendi mevkiilerine geçecek" dedi.

Takımının maç genelinde daha iyi olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, "Değerlendirdiğimizde çok az bölümde disiplinden koptuk. 14-15 gol pozisyonunu neticelendirememek bireysel bir durum. Oynadıkça daha iyi olacaklar. Geliştikçe iyi sonuçlar gelecek" ifadelerini kullandı.

Transferde rakiplerin hamleleriyle ilgilenmediğini bildiren Ersun Yanal, "Rakiplerimizin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Nerede ihtiyaç varsa ona göre hamleler yapıyoruz. Ben iyi niyetli bir şekilde, son ana kadar devam edecek. Transfer gece yarısı bitiyor. Takımımıza katkı sunacak oyuncuları istiyoruz" diye konuştu.

Yayıncı kuruluşa Hasan Ali'nin son durumuyla ilgili konuşan Yanal: "Tüm eksiklerimiz aranın ardından dönecek. Sanırım Hasan Ali Kaldırım'ın dönüşü biraz daha uzayacak. Bir ayı bulabilir." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)