BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal o futbolcuyu kovdu!----

Ersun Yanal o futbolcuyu kovdu!

Ersun Yanal o futbolcuyu kovdu!
28 Kasım 2013 - 09:36 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’de uzun süredir devam eden bahar havası bir anda kabusa dönüştü ve Samandıra’yı kara bulutlar kapladı...

Sarı-Lacivertliler’de dün akşamki idman son derece güzel bir havada başladı. Antrenman öncesinde Bruno Alves’in doğum günü kutlanırken futbolcuların hepsi hayli neşeliydi. Sarı-Lacivertliler, basına açık bölümde düz koşu ve 5’e 2 pas çalışmasının ardından 3 gruba ayrılarak taktik çalışma gerçekleştirdi.

SEZONU KAPATABİLİR

Çift kale maçta ayağı çime takılan Emre Belözoğlu acı içerisinde yere yığıldı. Doktorların kontrolleri sonrasında yapılan açıklamada, “Sağ ayak bileğinde syndezmotik zarda (iki kemik arasıdaki zar) yırtık, kemikte mikro zedelenmeler ve ödem, ayak bileği bağlarında kısmı yaralanmaya bağlı kanama ve ödem var. Ayak bileği arkasındaki kaslarda kısmi yırtık tespit edildi” denildi. Emre’deki yırtık 1. derecede olursa 4 veya 6 hafta oynayamayacak. Ancak 2. derece yırtık çıkarsa ameliyat olması gerekecek ki bu da Emre’nin sezonu kapatması anlamına geliyor.

İDMANDA İKİNCİ TATSIZLIK

Emre Belözoğlu’nun sakatlığı sonrasında Fenerbahçe’de çift kale maç devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş maçı için talebelerine uyarılarda bulunurken sık sık oyunu durdurarak bazı telkinlerde bulundu. İşte bu görüntüde devam eden idmanda ikinci bir tatsızlık daha yaşandı. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, bir pozisyon sırasında uyardığı Egemen Korkmaz’ın istediklerini yapmaması üzerine buna bir hayli sinirlendi... Bunun üzerine de Yanal, Egemen’i idmandan çıkartarak soyunma odasına gönderdi. Bu duruma bir hayli bozulan Egemen’in de sahayı terk ederken, “Yanlış yapıyorsun” hocam diyerek soyunma odasının yolunu tuttuğu öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)