BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsan Gülüm Çin Ligi tarihine geçti!----

Ersan Gülüm Çin Ligi tarihine geçti!

Ersan Gülüm Çin Ligi tarihine geçti!
04 Mart 2016 - 16:02 www.finansgundem.com

Tüm dünyanın merakla beklediği Çin Süper Ligi başlarken, Ersan Gülüm, attığı gollerle tarihe geçti.

Ara transferde 336.5 milyon Euro harcayarak dünyanın dört bir yanından yıldız futbolcular transfer eden Çin Süper Ligi bugün oynanan Guangzhou R&F-Hebei China Fortune maçıyla başladı.

6 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'tan Hebei China Fortune Kulübü'ne satılan Ersan Gülüm, yeni takımındaki ilk maçında Çin Süper Ligi tarihine geçti.

Guangzhou R&F takımıyla deplasmanda oynanan karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Ersan, 11. dakikada büyük bir şanssızlık yaşadı ve topu kendi kalesine gönderdi. 

Bu golden sonra iyice hırslanan milli futbolcu, 28. dakikada sol kanattan kullanılan serbest atışa mükemmel yükseldi ve kafayla fileleri havalandırdı: 1-1.

Hebei China Fortune, ara transferde Roma'dan aldığı Gervinho ile 40. dakikada bir gol daha buldu ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Hebei China Fortune takımının 2 yıl için yaklaşık 100 milyon lira ödeyeceği Arjantinli futbolcu Ezequiel Lavezzi, 70. dakikada Gervinho'nun yerine oyuna girdi.

Aynı takımın Trabzonspor'dan transfer ettiği Stephane Mbia da 90 dakika forma giydi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)