BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErkek CEO toplantıda makyaj yaptı!----

Erkek CEO toplantıda makyaj yaptı!

Erkek CEO toplantıda makyaj yaptı!
26 Temmuz 2014 - 08:15 www.finansgundem.com

L’Oreal’in Agon’un yönetim kurulu toplantısında makyaj yaptığı ortaya çıktı. Ancak…

Fransız kozmetik devi L’Oreal’in 58 yaşındaki CEO’su Jean - Paul Agon’un geçen ay bir yönetim kurulu toplantısı sırasında makyaj yaptığı ortaya çıktı. Amerikan Bloomberg ajansının haberine göre Agon, toplantı ortasında L’Oreal’in ruj, allık ve farlarını denedi... Ancak Agon bunu ‘sanal’ olarak yaptı. 

Agon’un iPhone cep telefonuna indirdiği L’Oreal’in Makeup Genius (Makyaj Dahisi) adlı uygulamasıyla kendi yüzünde 3 makyaj malzemesi denediği, sonra da makyajını sildiği belirtiliyor. 72 milyar euro’luk piyasa değeriyle dünyanın en büyük kozmetik üreticisi olan L’Oreal’in bu uygulaması adeta bir dijital ayna görevi görüyor. Mayıstan bu yana 1 milyon kez indirilen uygulama ile L’Oreal’in azalan satışlarını artırmaya çalıştığı belirtiliyor.

2 yıl boyunca Makeup Genius uygulamasını yapmak için çalışan şirket, bu yıl kozmetik sektörünün yüzde 4 büyüyerek 250 milyar dolarlık hacme ulaşmasını bekliyor. Makeup Genius’ın Oscar ödüllü Benjamin Button filminin yüz efektlerinde imzası olan Image Metrics firmasıyla işbirliği içinde üretildiğini yazan Bloomberg, Jean - Paul Agon’un, “Dijital sektör güzellik işini büyütecek. Herşeyi değiştireceğini düşünüyoruz” sözlerini de aktardı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)