BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaErian'ın terimi bitiyor----

Erian'ın terimi bitiyor

Erian'ın terimi bitiyor
18 Ocak 2013 - 06:45 www.finansgundem.com

PIMCO'nun CEO'su El-Erian, "yeni normal" tanımının sona ereceğini söyledi

Dünyanın en büyük tahvil fonu Pacific Investment Management Co.'nun (PIMCO) CEO'su Muhammed El-Erian, "yeni normal"in yakın zamanda sonlanabileceğini söyledi.
El-Erian "yeni normal" terimini ilk kez 2009'da uzayan yavaş ekonomik büyüme, yüksek işsizlik ve kredi ve borç sorunlarına atfen kullanmıştı.
Muhammed El-Erian, Avrupa, Orta Doğu ve ABD'deki siyasi çekilmelerden ötürü ekonominin karşısında hâlen çok fazla zorluk olduğuna da dikkat çekti.
ABD'deki kısa vadeli tehditler arasında Kongre'nin borç tavanını reddetmesi, otomatik harcama kesintilerinin devreye girmesi ve hükümetin kapanması ihtimallerini sayan El-Erian, yatırımcılar için sorunların kazanç büyümesi ya da ekonomiden ibaret olmadığını, siyasi risklerin de ön planda olduğunu belirtti.
PIMCO'nun CEO'su, ABD'deki siyasi liderlere, büyük bir anlaşma için uğraşmak yerine, "kervanı yolda düzecek" mikro bir anlaşma sağlamaya çalışmaları çağrısında bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)