BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaErian Summers'tan yana mutlu----

Erian Summers'tan yana mutlu

Erian Summers'tan yana mutlu
16 Eylül 2013 - 15:00 www.finansgundem.com

PIMCO, Summers'ın Fed başkanlığı yarışından çekilmesinin kısa vadeli tahvilleri destekleyeceğini söyledi

Dünyanın en büyük tahvil fonu Pacific Investment Management Co.(PIMCO), Lawrence Summers'ın Fed başkanlığı yarışından geri çekilmesinin ardından en çok kısa vadeli Hazine tahvillerinin yararlanacağını söyledi.
Eski ABD Hazine Bakanı Summers dün ABD Başkanı Barack Obama'ya gönderdiği mektup ile Fed Başkan adayları arasından adını çekti ve bankanın borçlanma maliyetlerini düşük tutmaya yönelik politikalarını değiştireceği spekülasyonunu sonlandırdı. PIMCO'nun CEO'su Muhammed El-Erian'a göre Obama tarafından Fed başkan adayları arasında adı geçen diğer bir isim Fed Başkan Yardımcısı Janet Yellen, şu anda Ocak'ta Ben S. Bernanke'den boşalacak koltuk için favori aday olarak gösteriliyor.
Piyasaların bunu Fed'in geniş çaplı politikalarının devamlılığı şeklinde algılayacağını söyleyen El-Erian, "Bu, özellikle Hazine eğrisinin yakın kısımları için destekleyici bulunuyor" dedi.
PIMCO'nun eş yatırım genel müdürü ve yönetim kurulu başkanı Bill Gross, Twitter hesabından 30 yuıllık tahvil faizlerinin, 5 yıllıklara kıyasla artacağını yazdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)