BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkErgun Özen görevi ne zaman bırakıyor?----

Ergun Özen görevi ne zaman bırakıyor?

Ergun Özen görevi ne zaman bırakıyor?
08 Ocak 2015 - 06:45 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, BBVA’nın bankadaki payını artırmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Garanti Bankası’nın Genel Müdürü Ergun Özen, BBVA'nın aldığı Garanti Bankası'nda görev süresine ne kadar devam edeceğini açıkladı. Özen," 2000 yılından beri Genel Müdür olarak görev aldığım Garanti Bankası'nda, bildiğiniz gibi bu geçiş sürecinde de görevimin başında olmaya devam edeceğim." dedi.

Ergun Özen Habertürk'ten Ufuk Korcan'a konuştu. İşte o röportajın bir bölümü;

"GEÇİŞ SÜRECİNDE GÖREVİMİM BAŞINDAYIM"

BBVA’nın bankadaki payını artırmasıyla Garanti Bankası’nda ne değişecek?


İspanyol ortağımız BBVA, Garanti Bankası’nın başarılarını ve farklılığını görerek ilk yatırımını 4 sene önce yapmıştı. Ortaklığın ilk gününden itibaren BBVA ve Doğuş grubu arasında müthiş profesyonel ve saygılı bir ortaklık gelişti. Garanti’nin gücüne güç katıldı diyebiliriz, bugünkü başarımızda önemli etkileri oldu.

Bu dönemde BBVA’nın da Garanti’ye olan inancı perçinlenmiş olacak ki, bankadaki paylarını artırdılar.

Zaten bir süredir kurulmuş olan sinerji ortamı, ben inanıyorum ki daha da pekişecektir. Garanti olarak BBVA’nın uluslararası deneyimlerinden daha etkin bir şekilde faydalanabileceğimiz, karşılıklı tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz bir döneme girdik.
BBVA ile çok ortak yönümüz, çok benzer bir çalışma kültürümüz var. Her iki taraf da yeni teknolojiye çok hızlı uyum sağlamanın ve gerekli yatırımları yapmanın öneminin farkında, müşteri deneyimi ve memnuniyetini tüm iş süreçlerinin merkezinde tutuyor.
İşbirliği ile yürüttüğümüz projeler, global bazda ortak gelişme ve büyüme platformlarının yaratılmasına olanak tanıyacak. Gelişmeleri bankamız için oldukça olumlu değerlendiriyorum.

Garanti Bankası’ndaki görevinizi bırakmayı düşünüyor musunuz?

22 yıldır Garanti gibi büyük bir ailenin içerisindeyim. 2000 yılından beri Genel Müdür olarak görev aldığım Garanti Bankası'nda, bildiğiniz gibi bu geçiş sürecinde de görevimin başında olmaya devam edeceğim.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • özgür08 Ocak 2015 09:18

    04.08.2014 tarihinde ölen müşterisinin kredi taksitlerini KMH hesabından tahsil edip, hayat sigortasından borcu kapatmayı beceremeyen bir banka. 3 defa ölüm raporu düzenlettirmeye çalışan bir banka. Aramadığımız birim kalmadı teftiş kurulunu bile devreye soktuk.