BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErgenekon'un firari paşası ifade veriyor----

Ergenekon'un firari paşası ifade veriyor

Ergenekon'un firari paşası ifade veriyor
01 Temmuz 2015 - 11:27 www.finansgundem.com

Ergenekon davasında tutuklama kararı kaldırılan firari sanık emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, 5 yıl sonra Türkiye'ye döndü; mahkemede ifade veriyor

Ergenekon davasının firari sanığı emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı Türkiye'ye döndü. İstanbul Adliyesi'ne gelen Bakıcı, mahkemede ifade veriyor.

Bakıcı'nın, Kuzey Irak üzerinden Rusya'ya gittiği iddia edilmişti. Ergenekon ana davasında dosyası ayrılan firari sanık emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı hakkında verilen tutuklama kararı kaldırılmıştı.

DAVADA NELER OLMUŞTU?

Ergenekon Davası kapsamında firari oldukları için dosyaları ayrılan Bedrettin Dalan, eski milletvekili Turan Çömez, emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Emrah Gönenci ve Saipir Deblevidze'nin yargılanmasına 6 Şubat'ta 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanmıştı.

Mustafa Bakıcı'nın avukatı Mahir Işıkay'ın müvekkili hakkındaki yakalama ve gıyabi tutuklama kararlarının kaldırılması talebini mahkeme reddetmişti. Ret kararı üzerine, avukatı Işıkay bir üst mahkeme olan İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sunarak itiraz etmişti. Bakıcı hakkında 30 Aralık 2011 tarihinde gıyabi tutuklama kararı çıkarılmıştı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)