BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakErdoğan'lı dönüşüm başlıyor----

Erdoğan'lı dönüşüm başlıyor

Erdoğan'lı dönüşüm başlıyor
06 Nisan 2013 - 09:08 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Gaziosmanpaşa’da 454 binanın temel atma ve yıkım törenine katılıyor

14 mahallede “Yerinde Kentsel Dönüşüm”ü gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa’nın 3’te birini yeniliyor. Belediye Başkanı Erol projenin en büyük adımını, başından beri destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’la birlikte atacak.Bin 50 hane sahibinin kiraya çıkartıldığını ve o kiraların Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ödendiğini vurgulayan Başkan Erol, “Dönüşüm projelerimizi Gaziosmanpaşa’nın geleceği ve Gaziosmanpaşalıların mutluluğu için gerçekleştiriyoruz. İlçemiz tarihinde bir milat olacak olan bu dönüşüm ve yenilenme dönemiyle çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, yeşil alanlarımız artacak ve vatandaşlarımız için daha fazla sosyal alan oluşturulacaktır. Vatandaşlarımıza alıştıkları yerde yepyeni bir hayat sunacağız. Zaten sloganımız da: “Alıştığın yerde yeni bir hayat” dedi.
2 YILDA BİTECEK
Yürütülen proje, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin açtığı kentsel dönüşüm ofislerinde halka anlatılıyor. Ofise gelenler süreci de yakından takip etmiş oluyor. Kentsel dönüşüm ofislerinin dışında belediye başkanı Dr.Erhan Erol, ekibiyle birlikte her hafta Salı günleri vatandaşlarla buluşup projeyi anlatıyor. Yerinde kentsel dönüşüm için anlaşmaya varan hak sahipleri evlerini boşaltacak ve yeni konutların yapım süreci boyunca kiraları belediye tarafından ödenecek. Yaklaşık 2 yıl içinde yeniden kendi evlerinde olması planlanan iştirak sahipleri ile anlaşma metrekare bazında yapılacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)