BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu----

Erdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu

Erdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu
27 Ocak 2016 - 11:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu. O isim bakın kim!

AK Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu.

Kararnamenin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanmasının ardından İhsan Şener, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde göreve başladı. 

İHSAN ŞENER KİMDİR?

İhsan Şener 1 Ocak 1965'te Ordu'da doğdu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamlayan Şener, yüksek lisansını aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümü'nde yaptı. Başbakanlık Devlet Arşivleri Uzmanı, Bakan Danışmanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda yönetici, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) bölge müdürü, Uzman Denetçi, Eğitim Dairesi Başkanı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak görev yaptı.

24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili olarak görev yapan Şener, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Türk Grubu Başkanı, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, AK Parti İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi, Meclis Uludere Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çok iyi düzeyde Arapça ve iyi düzeyde İngilizce bilen Şener, evli ve 3 çocuk babası.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)