BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın uçağında darbe şakalaşması----

Erdoğan'ın uçağında darbe şakalaşması

Erdoğan'ın uçağında darbe şakalaşması
06 Ağustos 2016 - 08:26 www.finansgundem.com

TRT World Haber Koordinatörü Fatih Er, katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları ABD seyahati sırasında, darbeci yaver Ali Yazıcı ile ilgili bir anektodu anlattı.

Fatih Er, Balçiçek İlter’in moderatörlüğünü yaptığı Karşıt Görüş programında şoke eden bir anektodu paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD’ye seyahat gerçekleştiren gazeteci grubunun içinde yer alan Er, Erdoğan’ın darbeci yaveri Ali Yazıcı’ya, ‘Ne zaman darbe yapacaksınız?’ sorusunun yöneltildiğini, Yarbay Yazıcı’nın da, “çok az kaldı” şeklinde espri yoluyla cevap verdiğini söyledi.

“HEPİNİZİ TOPLAYACAĞIM”
Fatih Er, o anları böyle anlattı: “Uçakta otururken bir arkadaş, yavere, “sayın Komutan ne zaman darbe yapacaksınız?” diye sordu. Ama bunu çok esprili bir şekilde söyledi. Yaver, “çok az kaldı, kısa zaman içerisinde yapacağım, hepinizi de toplayacağım” dedi. Biz hepimiz güldük, ‘bak askerle darbeyi bile konuşabiliyoruz artık’ diyerek.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)