BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan’ın ABD heyetinde sürpriz isim!----

Erdoğan’ın ABD heyetinde sürpriz isim!

Erdoğan’ın ABD heyetinde sürpriz isim!
19 Eylül 2016 - 15:03 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantılarına katılmak üzere ABD’ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heyetinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yer aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantılarına katılmak için ABD’ye giderken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Erdoğan ile birlikte ABD’ye giden heyette yer aldı.
Erdoğan’a ABD gezisinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

FETÖ'YLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERDE EŞLİK EDECEK

Heyette Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yer alması ise sürpriz olarak değerlendirildi. ABD temasları sırasında FETÖ’nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin liderlerle yapacağı görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adalet Bakanı Bozdağ’ın eşlik edeceği belirtiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)