BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı sahneden apar topar indiren telefon!----

Erdoğan'ı sahneden apar topar indiren telefon!

Erdoğan'ı sahneden apar topar indiren telefon!
23 Ekim 2015 - 15:52 www.finansgundem.com

3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli bir telefon gelince plaket törenini yarıda bıraktı

İstanbul Kongre Merkezi'nde 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından gerçekleştirilecek plaket törenine katılması bekleniyordu. Ancak Erdoğan sunucunun yanına gelerek müsaade istedi. Ardından da kürsüden inip salon dışına çıktı. Bu sırada sunucu Cumhurbaşkanının geri geleceğini salondakilerin ayrılmaması gerektiğini anons etti.  Bir süre sonra sunucu Cumhurbaşkanının önemli bir telefon görüşmesi için ayrıldığını kısa bir süre sonra geri döneceğini söyledi. Erdoğan yaklaşık 2 dakika sonra dönüp plaket törenine katıldı.

AŞURA GÜNÜNÜ TEBRİK

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası için büyük salon tercih edildi. Sabah 10:00'da başlayan açılış töreninde sunucu arkada oturanların ön bölümleri gelmesini istedi. Arkadaki boş kalan kısım perdeyle örtüldü. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önce ön bölüm tamamen dolup arka bölüme ihtiyaç doğunca perdeler yeniden açıldı.

Kuran-ı Kerim okunarak başlayan törende Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuşmasına Aşura gününü tebrik ederek başladı. Birilerinin Türkiye'yi sadece terörle anmak istediğini söyleyen Erdoğan, "Böyle bir portre çizme gayretleri bu ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır. Türkiye geçtiğimiz 13 yıllık dönemde, her alanda tarihi bir dönüşümü başarmış bir ülkedir" dedi.

BORÇLARI SIFIRLANMIŞ TÜRKİYE

Türkiye'nin 2002 yılında IMF'ye 23 milyar dolar borcu olan bir ülke olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamdolsun 2013 yılı Mayıs ayı itibariyle IMF'e olan borçlarını sıfırlamış olan bir Türkiye var" diye konuştu.

HEDEFİMİZ 2023

İslam ülkelerinden gelen katılımcıların da yer aldığı salona seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 117 yeni üniversite açarak Türkiye'de üniversitesi olmayan il bırakmadıklarını anlattı.

Erdoğan, "Göreve geldiğimizde 26 havalimanı vardı. Şimdi buna 29 havalimanı ilave etmek suretiyle Türkiye'de şuanda havaalanı sayısı 55'e yükseldi. 2002 yılında havayolunun kullanan yolcu sayısı 34 milyon iken; bugün 166 milyona yükseldi. Milli hava yolumuz THY dünyada en fazla yere uçan milli markamız haline geldi. Şimdi önümüzde 2023 hedefleri var. Amacımız Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023 yılında Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmektir" ifadelerini kullandı.

PLAKET TÖRENİNE TELEFON ARASI

Zaman zaman öksüren Cumhurbaşkanının konuşmasının hemen ardından gerçekleştirilecek plaket törenine katılması bekleniyordu. Ancak Erdoğan sunucunun yanına gelerek müsaade istedi. Ardından da kürsüden inip salon dışına çıktı. Bu sırada sunucu Cumhurbaşkanının geri geleceğini salondakilerin ayrılmaması gerektiğini anons etti. Bir süre sonra sunucu Cumhurbaşkanının önemli bir telefon görüşmesi için ayrıldığını kısa bir süre sonra geri döneceğini söyledi. Erdoğan yaklaşık 2 dakika sonra dönüp plaket törenine katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)