BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Van'da hayvancılara destek müjdesi----

Erdoğan'dan Van'da hayvancılara destek müjdesi

Erdoğan'dan Van'da hayvancılara destek müjdesi
26 Mart 2019 - 15:08 www.finansgundem.com

Küçük baş hayvancılığı yetiştiriciliğini teşvik için yeni bir destek programı hayata geçireceklerini duyuran Erdoğan, önümüzdeki yıldan itibaren sürüye katılan her bir dişi kuzu ve oğlak için 100 TL destekleme ödemesi yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van mitinginde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 

Birileri yıllarca milletimizin içine nifak sokmaya çalıştı. Milleti kimi zaman sağcı, solcu, kimi zaman Alevi, Sünni, kimi zaman Türk, Kürt diyerek bölmeye, parçalamaya, birbiriyle kavga ettirmeye çalıştı. Bu uğurda nice gençler toprağa düştü, nicelerinin hayatı karardı. Sonuçta gördük ki bunların hepsi de ülkemizin üzerinde hesapları olanların oyunlarından ibaretmiş. Van, deprem yıkıntılarının altında inlerken bile bunlar kendi senaryolarını sahnelemenin peşindeydi.

VAN'I KENDİ HALİNE BIRAKAMAZDIK

Biz devletin, hükümetin, milletin tüm imkanlarını kullanarak Van’ı ayağa kaldırırken bunlar da yapılan işi engellemenin gayreti içindeydi. Ben depremin olduğu gece Erciş’e geldim, Van’a geldim. Bu terör örgütünün arkasında oldukları neredeydi? Onların böyle bir derdi var mıydı? Onun için bakanlarımla beraber buraya geldik. Bütün buradaki gayretimizle beraber Van’ı biz kendi haline bırakamazdık.

Bundan 3-4 yıl önce yine benzeri işlere kalkıştılar. Mahallelerimizi birbirinden ayırmak için çukurlar kazdılar. Bitişik nizam evleri içinden tünellerle birbirine bağladılar, insanlarımızın evlerine, mahremlerine girdiler. Masum insanların kanı aksın da onlar üzerinden propaganda yapalım diye herkesi kullandılar, herkesi istismar ettiler. Van bu vahşeti geçmişten beri iyi bilir. 1995 yılında Gürpınar’da mezra basıp 7’si kadın ve çocuk 12 kişiyi hunharca bunlar öldürdü.

BİZ ONLARI İNLERİNDE YOK ETMİŞ OLMAZSAK...

Şayet bu teröristleri inlerinde kıstırıp yok etmiş olmazsak her gün Van'da ve diğer şehirlerimizde, masum insanlarımızın kanını dökecekler. Sınır ötesinde bunları adım adım takip edip kıpırdayamaz hale getirmezsek yaşattıkları acılarla baharlarımızı kışa çevirecekler. 

Türkiye şu an bizi izliyor.  Van'dan ilan ediyorum:

Bir daha hiçbir güç Türkiye'yi yeniden terör  örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline getiremeyecektir.

Bir daha hiçbir güç Türkiye’yi ekonomide altyapı da geldiği seviyenin gerisine düşüremeyecektir.

Bir daha hiçbir güç Türkiye’yi herkesin birbirine şüpheyle kem gözle baktığı bir ülke haline dönüştüremeyecektir.

SADECE YIKIM VADEDİYORLAR

Bundan sonra Türkiye sadece birliği beraberliği kardeşliği konuşacak.31 Mart seçimleri çok önemli. Sadece belediye başkanlarımızı seçmekle kalmayacak, evlatlarımıza nasıl bir ülke bırakacağımıza da karar vereceğiz. Perde arkasında liste pazarlığı yapanlar, milletin karşısında bir araya gelemiyorlar. Bu öyle bir ittifak ki Türkiye için geliştirdikleri hiçbir proje yok, sadece yıkmayı vadediyorlar, yapmayı değil.

BİZ İNŞA VE İHYA İÇİN VARIZ

Ecdadımız Süleymaniye’yi inşa etti, biz de Çamlıca Camii’ni, Külliye’yi inşa ettik.  Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz. Biz inşa ve ihya için varız. Aramızdaki fark bu. 17 yıldır ülkemizi eser ve hizmetlerle nasıl donatmışsak bundan sonra da aynı şekilde dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için sizlerden destek bekliyoruz. Ülkemizi şaha kaldırmak için sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. 31 Mart gecesini çok yakından takip edeceğim.

BAY KEMAL SABAH YALAN AKŞAM YALAN

Birileri laf ola beri gele konuşur. Ben sadece konuşmayacağım. Bu Bay Kemal akşam yalan sabah yalan. Bizim Van'a 17 yılda yaptıklarımızın tutarı, resmi rakam veriyorum, 27 katrilyon. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet, tarım, sanayi, ulaşımda yaptığımız yatırımlar. ABD'nin başaramadığı sağlık reformunu biz 15 yıldır uyguluyoruz ve geliştiriyoruz. Ben İstanbul'u CHP'den devraldığımda suyu yoktu.

KÜÇÜKBAŞTA TEŞVİK ARTIYOR

Küçük baş hayvan yetiştiricilerimize bir müjde vermek istiyorum. Yeni bir destek programını hayata geçiriyoruz. Küçükbaş damızlıkları için hayvan başına 25 lira destek yapılıyordu. Sürüye katılan her hayvan için 100 lira destekleme ödemesi yapacağız. Küçükbaş hayvan varlığımızı 46 milyon üzerine çıkardık. Bu projeyule 84 milyona yükseltme hedefindeyiz. 

ETİKETLER :