BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan sürpriz ziyaret----

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
28 Mayıs 2018 - 04:16 www.finansgundem.com

Balıkesir'deki programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanına gidişi sırasında bir pastaneye sürpriz ziyarette bulundu, vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'deki mitinginin ardından katıldığı iftar programı sonrası havaalanına giderken yol güzergahında bulunan pastaneye uğradı. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve çocukları kucağına alarak seven Erdoğan, bazı vatandaşların da telefonla aradığı yakınları ile görüştü.

Erdoğan'a burada Orhanlı Çerkes Kültür Derneği Başkanı Mehmet Aydemir tarafından kalpak ve şarhon hediye edildi. Aydemir, Erdoğan'ı, 28 Temmuz'da Orhanlı ilçesinde düzenlenecek 2. Uluslararası Orhanlı Çerkes Festivali'ne davet etti.

Erdoğan, bir vatandaşa da sigarayı bırakma tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra pastaneden ayrılan Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara otobüsten seslendi. Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki 24 Haziran'da sizler adeta yeniden bir Kuvayımilliye ruhuyla tarih yazacaksınız. Buna olan imanım, buna olan güvenim sonsuz. Kuvayımilliye ruhunun adımlarının atıldığı bu yerde yeni bir destanı sizinle yazmak bana farklı bir güven, farklı bir inanç veriyor. Cumhurbaşkanınız olarak inşallah 24 Haziran'dan sonra sizlerle bu yolculuğu farklı bir şekilde devam ettirmek istiyorum. Onun için de 'durmak yok yola devam' diyorum. Şimdiden Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Rabbim çift bayramı kutlamayı bizlere nasip etsin diyorum."

Erdoğan, daha sonra AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR28 Mayıs 2018 10:47

    BALIKESİR REİS'e ne bu sevgi, mitingte iğne atsan yere düşmeyecek şekilde kalabalıktı! Eee millet uyanık be kardeşim YATIRIMLARI DURDURACAĞIZ DİYEN GERİCİLERE ALDANMIYOR! Ülkemi seven, küresel güç yapanları daima seçiyor !..