BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Suriye'ye yeni operasyon sinyali----

Erdoğan'dan Suriye'ye yeni operasyon sinyali

Erdoğan'dan Suriye'ye yeni operasyon sinyali
28 Kasım 2022 - 21:24 www.finansgundem.com

Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda Karkamış saldırısı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünü yok etme ahdimizi bir kez daha tekrarlıyorum" ifadelerini kullandı

Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Suriye'ye yönelik yeni bir operasyonun sinyalini veren Erdoğan, "Güney sınırlarımızca yürüttüğümüz harekatlarda büyük kayıplar veren terör örgütü havan saldırılarıyla masumların kanını akıtarak kirli yüzünü göstermiştir. Karkamış'ta 5 yaşındaki evladımızla 22 yaşında öğretmenimizi katleden terör örgütünü yok etme ahdimizi bir kez daha tekrarlıyorum." dedi.

"SINIRLARIMIZI KORUMA KARARI HER HADİSEYLE GÜÇLENİYOR"

Erdoğan, "Bugünkü Kabine Toplantımızda güvenlik tehditleriyle devam eden harekatları ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Pençe-Kilit Harekat bölgesinde verdiğimiz 7 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin sınırlarını 30 kilometre derinliğinde güvenlik şeridi ile koruma altına alma kararımız yaşadığımız her hadiseyle biraz daha güçlenmektedir" ifadelerini kullandı.

"BİZ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ"

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda kimseye hesap vermeyeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Binlerce kilometre öteden gelip terörist masum ayrımı yapmadan her yeri yakıp yıkanlar Türkiye'nin bu hassasiyetine saygı duymak gerekir. Biz kimseden izin almadığımız gibi kimseye de hesap vermeyiz. İsim değişikliği oyunlarıyla tescilli terör örgütünü destekleyenlerin riyakarlıklarına tahammül etme durumunda değiliz" diye konuştu.

Erdoğan: Sözleşmeli Personel statüsünü yeniden belirledik