BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan’dan salgınla mücadelede önemli mesaj----

Erdoğan’dan salgınla mücadelede önemli mesaj

Erdoğan’dan salgınla mücadelede önemli mesaj
27 Kasım 2020 - 14:18 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlar hala kapalı mekanlarda dikkatli davranmıyor. Yeni tedbirler almaya mecburuz ve alacağız" dedi.

İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüsle mücadele konusunda yeni mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bilim Kurulu her türlü hazırlığı yürütüyor. Maske, mesafe ve hijyen bizim için çok önemli. Buna dikkat edilmediği sürece artarak devamı kaçınılmaz hale geliyor. Tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız. Fiziki altyapı olarak bir sıkıntımız yok, hastaneler noktasında bir sıkıntımız yok. Vaka sayılarının artması, vefatın artması bu süreçteki üzüntü duyduğumuz tablodur.” dedi.

AŞI ÇALIŞMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı konusunda ise şunları söyledi: “Aşıyla alakalı olarak da bizim kendi faaliyetlerimiz hızla ilerliyor. Aşı ithali noktasında görüşmeler var. Sayın Putin'le yaptığım görüşmeler var. Sağlık Bakanlığımızın Çin Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler var.”

Koca'dan yerli aşı açıklaması: Umutluyuz

Moderna ve Pfizer aşılarının yan etkileri açıklandı

Erdoğan: Kanal İstanbul'a yoğun talep var

Korona tedavisi gören Yılmaz Vural yoğun bakıma alındı

Türkiye'de bugün: 174 can kaybı, 29 bin 132 yeni vaka