BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan rest gibi açıklama----

Erdoğan'dan rest gibi açıklama

Erdoğan'dan rest gibi açıklama
12 Temmuz 2015 - 06:05 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da katıldığı iftar programında son dakika açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ömrünü sadece engel çıkarmaya adamış çevreler var. Onlar mağlup oldu. Halkı arkasına alanlar, hakka teslim olanlar galip oldu' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dostluk Derneği İftar Programı'nda yaptığı konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 yıl boyunca millete hizmet etmekten asla usanmadıklarını, çıktıkları kutlu yolda, milletle her zaman aynı istikamette yürüdüklerini, millete mahcup olacak, güvenini sarsacak, gönül bağını tahrip edecek bir yola asla tenezzül etmediklerini söyledi. İhanet edenlerin, hırsına yenik düşenlerin, korkanların, egolarının kurbanı olanların, nefesi kesilenlerin elbet çıktığını, onları oldukları yerde bıraktıklarını ve yola devam ettiklerini anlatan Erdoğan, bu süreçte darbe teşebbüslerine, provokasyonlara, sabotaj girişimlerine maruz kaldıklarını ama asla mücadeleden vazgeçmediklerini, istikameti değiştirmediklerini, duruşlarını bozmadıklarını belirtti.

Sadece içeriden değil ulusal ve uluslararası baskı gruplarının da her türlü oyunu oynadığını, yılmadıklarını, usanmadıklarını üzerine üzerine gittiklerini dile getiren Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Zira biz biliyorduk ki hakimler hakimi olan sadece Allah'tır. Zor ve meşakkatli bir sefere çıktığımızı, uzun bir yolun yolcusu olduğumuzu biliyorduk. Çünkü ömrünü sadece çelme takmaya, engel çıkarmaya, bozgunculuğa adamış bir çok çevre var. Aynı şekilde tüm umudunu, darbeye provokasyona, manipülasyona, iç ve dış vesayet odaklarının baskılarına bağlamış olanlar var. Yürümediler mi? Yürüdüler. Cübbeleriyle yürüyenler oldu. Neticesi ne oldu? Koskoca bir hiç. Onlar mahcup oldu. Onlar mağlup oldu. Halkı arkasına alanlar, halkın çizdiği istikamette gidenler, hakka teslim olanlar galip oldu. Biz ise bugüne kadar her ne yaptıysak, bunlara rağmen yaptık."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)