BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan rektör protestolarına dair açıklama----

Erdoğan'dan rektör protestolarına dair açıklama

Erdoğan'dan rektör protestolarına dair açıklama
09 Ocak 2021 - 14:32 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör protestolarına değindi, "Terörle bağlantılı eylemin demokrasi, fikir özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yok" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri hep birlikte takip ediyoruz. Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla fikir ve ifade özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Son dönemde Avrupa ve Amerika'da yaşanan pek çok hadise ülkemize karşı sergilenen çifte standardı gün yüzüne çıkarmıştır. Terörün imasına bile tahammül göstermeyenler yıllarca bizim mücadelemizi engellemeye çalışmışlardır. ABD'de son günlerde yaşanan hadiselerde benzer tepkilere neden oldu."

Grip ilaçları çöpe gitti

Endonezya'da bir uçak daha kayboldu

TÜROB’dan 2021 için aidat muafiyeti

Şekerbank’tan esnafa avantajlı destek paketi