BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan önemli açıklamar----

Erdoğan'dan önemli açıklamar

Erdoğan'dan önemli açıklamar
20 Ocak 2014 - 19:15 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Brüksel ziyareti öncesi gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Başbakan Erdoğan'dan aranan TIR'lara ilişkin çok sert tepki geldi. Erdoğan, Yargıtay'ın şike kararının zamanlamasını ise manidar bulduğunu söyledi.

17 Aralık operasyonu bir algı operasyonu olarak sürdürülmek istendi. Bazı çevrelerin ihanet derecesinde, kendi ülkelerini kötülemek için yurtdışında propaganda yaptıklarını görüyoruz.

Avrupa'da muhataplarına gerçekleri anlatma fırsatı bulacaklarını kaydeden Erdoğan, "İnşallah bu ihanet şebekelerinin oyunları bu şekilde bozulacaktır" dedi.

ARANAN TIR'LAR
Bir defa savcı, benim iznim olmadan kalkıp böyle bir müdahale içine giremez, adalet bakanının haberi olmadan böyle bir müdahalenin içine giremez. MİT'in ne getirip ne götürdüğüne bakamaz. Burada jandarmamız da kullanılmıştır. Gerek bu jandarmayla ilgili, erattan bahsetmiyorum gerek savcıyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Gereği bunlarla ilgili yapılacaktır
Kendi Milli İstihbarat Teşkilatı'nı dünyaya bu şekilde lanse edenin vatanseverliğinden şüphe ederiz.

YARGITAY'IN ŞİKE VE AZİZ YILDIRIM KARARI
Değerli arkadaşlar zamanlaması itibarıyla ben bunları anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı, şimdi seçim arefesinde böyle bir karar açıklandı. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. Şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı burada da çok ince hesaplar yaparak böyle bir adım attığına inanıyorum. Hukuki sürecin devamında ne olur bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade ediyorum.
YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz21 Ocak 2014 08:24

    körler sağırlar birbirinizi ağırlamışsınız...hadi bakalım..

  • UYAN MİLLETİM UYAN21 Ocak 2014 08:16

    HER TAŞIN ALTINDAN CEMAT ÇIKIYOR DİYORLAR ALLAHTAN KORKUN ,BİR SUÇLU BULDULARYA MİLLET UNUTMADI AYAKKABI KUTULARININ ÜSTÜ ÖRTÜLEMEZ BUNUN HESABININ MİLLET SORACAK,30 MARTTA 5 10 BİLE ÇIKMAMALI OYUNUZ İKİ YÜZLÜ BAŞBAKAN

  • Murat D.21 Ocak 2014 02:42

    Dış miraklarmış !!! Başbakan gezi olaylarınıda geri adım attımı ? karşı taraf ne diyor dinledimi ? Fettullah dahil herkes karşı tarafı bir dinlemek lazım demedimi? DEDİ. BU DURUMUN TEK SORUMLUSUN BAŞBAKAN VE EGOSUDUR.

  • Deniz21 Ocak 2014 01:35

    Evet Akp devletin içindeki bazı oluşumlara toleraslı davrandı ve bazı kötü niyetli ataklara ve konularda eksik davrandı ve kararsız kaldı. Ama bu ulke Akp ile yukseldi. Ve tam Turkiyenin dünyada yıldızı çok parlamaya başladı ki: (dunyadaki global olumsuzluklara rağmen sürekli ve tutarlı buyuyen ekonomi, cari açık hasaslığı olsada dış borçlarını buyuk ölcüde ödemiş, kalanıda çok rahat ödenecek orana düşürmüş, ilkdefa iki yatırım kuruluşu yatırım yapılabilir ulke puanı vermiş ve bunun tetikleyeceği direk ve dolaylı yatırımı ulkeye tama akma aşamasında oluşu ve barış sürecinin ulkeye katacağı yeni algı ve bunun getreceğ yatırım ve tasarufun buyumeye katalizör etksi, ve sosyal alanlarda yeni düzenlemeler falan.) ne yazıkki gezi eylemleri ve 17 aralık eylemleriyle ulkenin yukselen yıldızı söndürülmüş ve imjnıı düşürülmüştür. Buna niteliksiz mualefetin akp nini yukselişine karşı kıskançlığı çaresizliği oluşan tahamulsüzlüğünün ve ekonomik sosyal olak Turkiyeyi edilgen durum getirmek isteyen dış unsurların, şartlanmış bilinçsiz vtandaşların eylemlerin dozunu kaçırmasının etkisi olmuştur. Ekonomi batsın, sosyal kargaşa olsun, insanlar ölsün, ulke kötü duruma mı düşecek ne olursa olsun sadece akp fiyakası bozulsun kötü başarısız görünsün ve böylece ancak iktidar anlayışındaki yıkıcı muhalefet dünyanın hiçbir yerinde olamaz.

  • ortaboy yatırımcı20 Ocak 2014 23:35

    brüksele gidiyor ya birden kılık değiştirdi demokrat ve mağduru oynuyor şimdide !!! oskar ödülüne aday olabilir !!!fenerden sana oy yok cemaatle beraber kumpası kurarken düşünecektin !!!

  • senyor20 Ocak 2014 23:22

    size zaten herşey MANİDAR...

  • yatırımcı20 Ocak 2014 22:59

    herseye burnunu sokarsan olacagı budur

  • fenerli20 Ocak 2014 22:53

    seçim yaklaştı ya,,acaba fenerliden oy alabilirmiyim hesabı,,,çok alırsın bekle.

  • Silahları kim gönderiyor?20 Ocak 2014 22:26

    Neden aramasına izin vermediniz? Demek ki Suriye'ye gönderilen silah muhimmat vardı ondan aratmadınız. Suriye'de terörü destekleyen ülkelerin içine sizin yüzünüzden gireceğiz.

  • Muz Cumhuriyeti mi Sandınız?20 Ocak 2014 22:23

    Savcı, Emniyet, Jandarma ülkenin güvenliği için görevini yaparken, arama yaparken sizden neden izin alacak? Siz kimsiniz? Burası Hukuk Devleti, Muz Cumhuriyeti değil!

  • Her Yer Rüşvet,Her Yer Yolsuzluk20 Ocak 2014 22:19

    25 milyon Fenerbahçeli 30 Mart'ta sizi sandığa gömmek için sabırsızlanıyor.Gidişiniz muhteşem olacak.

  • kumpas20 Ocak 2014 21:18

    kumpası kuran sizsiniz zaten basbakan..aziz yıldırim ve fenerbahce taraftarı gercegi biliyor..

  • rasim20 Ocak 2014 21:09

    yolsuzluğun da zamanlaması manidar,,seçim öncesinde,,para kutuları,bakanlar ajan mı acaba?Başbakan bunları düşünmeli.

  • adam20 Ocak 2014 21:08

    sana oy veren fenerlide cidden akıl yok, çok kindar adamsın, senin gibi birinden bu ülkeye gerçek anlamda yarar gelmez, birisi alsın yol falan yapsın da bir daha başa gelmesin, zaten başka da bir şey yaptığı yok, gerginlikten bıktım

  • cemil20 Ocak 2014 21:06

    bu adama göre oy için herşey mübah, senin siyasetin batsın, yalanın binleri geçti

  • ky20 Ocak 2014 20:59

    yargıda ki bu paralel yapıyım kim kurdu sayın başbakan sen kurdun ucu kendine dokununca veryansın etmeye başladın...gazetecileri askerleri şike olayından dolayı aziz yıldırımı içeri atan sensin yargıya güvenin diyordun şimdi ne oldu.artık yemiyoruz madur edebiyatını.....

  • Kumpas20 Ocak 2014 20:15

    Zamanlaması manidar dediklerine göre Fener taraftarından Akp ye oy gelmeyeceğini düşündüklerinden seçim öncesi tek handikapları Akp ye zeval gelmesin diye Yıldırımın cezası seçime 5 kala onanmasaydı sizi gidi kumpasçılar

  • Gerçek Fenerli20 Ocak 2014 20:12

    Sn.Başbakan canını sıkmasın, cevabımızı 30 Mart'ta vereceğiz.

  • mehmet20 Ocak 2014 20:07

    gel burdan yak. fenerbahçe ile seçimin ne alakası var.her şey siyasallaştı.bırakalım futbol bari...

  • ortaboy yatırımcı20 Ocak 2014 19:50

    sanki kumpası kuranlardan biri değilmiş gibi konuşuyor !! beraberce kurdunuz kumpası fenere !!! kendi kendine şike yapmış tek caza alan aziz yıldırım !!!!

  • xxx20 Ocak 2014 19:49

    sarıgül ün mal varlığına da paralel yapı mı el koydu?

  • Manidar20 Ocak 2014 19:48

    Tutturmuşlar bir cümle "zamanlaması manidar" nedir bu ya.. Ne olacaktı Aziz Yıldırım da mı yerel seçime girecek ne demek manidar..

  • Societe Generale20 Ocak 2014 19:46

    Sn.Başbakan'a Brüksel'de Goldaş'ın kaybolan 15 ton altın'ının neden bulunamadığını soracağız! Bu soruya cevap veremedikten sonra hangi gerçeği anlatacaksınız ki?