BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan muhalefete uyarı----

Erdoğan'dan muhalefete uyarı

Erdoğan'dan muhalefete uyarı
04 Ocak 2022 - 17:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada muhalefet partilerinin "sokaklara dökülmelerine izin vermeyeceklerini" söyledi. Erdoğan, "Siz 15 Temmuz'u görmediniz mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi.

Muhalefet partilerinin sokaklara dökülmesine izin verilmeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün, 15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse, siz de dökülün siz de aynı dersi alırsınız" dedi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklamalarını da eleştiren Erdoğan, "Bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdi. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı birbirine karıştırdılar. Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolda az gittiler uz gittiler, vara vara tek parti faşizmine geri döndüler" dedi.

"Enflasyon üzerindeki köpüğü alacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi ile ilgili gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açıkladığımız tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki köpüğü almıştık. Enflasyon üzerindeki köpüğü de alarak ülkemizi hak etmediği görüntüden kurtaracağız" ifadelerini kullandı. "En zoru geride bıraktık. Bundan sonra emeklerimizin karşılığını alma, milletimize, hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösterme vaktidir" diyen Erdoğan, "Türkiye'yi dünyanın 10 ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜİK, dün Aralık ayı ve yıllık enflasyon oranlarını açıklamıştı. TÜİK'in verilerine göre, yıllık bazda yüzde 36,08 olan enflasyon son 19 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.(Deutsche Welle Türkçe)

Erdoğan: Tedbir paketiyle dövizdeki köpüğü aldık, enflasyondaki köpüğü de alacağız