BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan muhalefete sert eleştiri----

Erdoğan'dan muhalefete sert eleştiri

Erdoğan'dan muhalefete sert eleştiri
16 Mayıs 2015 - 13:40 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti ve paralel yapıyı eleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şişhane'de düzenlenen Beyoğlu Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde yaptığı konuşmada, ''Pensilvanya ile Kandil bir olmuş, önlerine de muhalefet partilerini katmışlar, Türkiye'yi yeniden karanlık günlerine döndürmenin hesabı içindeler" dedi.

Erdoğan, "Görüyorsunuz işte. Pusulası şaşmış, kıblesi şaşmış hatta felekleri şaşmış vaziyette oradan oraya savruluyorlar. Taksim'i kıbleleri, Kabeleri olarak ilan edenlerle bir yere varılır mı? Ben inanıyorum ki benim Kürt kardeşlerim, terör örgütünü arkasına almış olan bu zihniyetlere prim vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

"Bunların bir kısmının Kabesi, Pensilvanya olabilir, bunların bir kısmının Kabesi, Kandil olabilir, Taksim olabilir. Hani 'Kabe Arap'ın olsun bize Çankaya yeter' diyenler olabilir ama bizim Kabemiz de kıblemiz de istikametimiz de belli" diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bizim Kabemiz Mekke'de, ruhumuz İstanbul'da, aşkımız tüm Türkiye'de, sevgimiz Kudüs'te, Gazze'de, Mısır'da Balkanlar'dadır.

Batıya gelip farklı konuşup, doğuya, güneydoğuya gidip farklı konuşanlara, 7 Haziran'da benim milletim inanıyorum ki sandıkları patlatırcasına gereken cevabı verecektir" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)