BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Mehmetçik'e: Verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde----

Erdoğan'dan Mehmetçik'e: Verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde

Erdoğan'dan Mehmetçik'e: Verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde
02 Mayıs 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bölgede verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde. İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi’ndeki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonla görüştü.

Görüşmesi sırasında yurt içinde, Suriye ile Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarda ve hudut hattında görevli birlik komutanlarına telefonla hitap eden Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı.

"BU MÜCADELEYİ TARİH HAYIRLA YAD EDECEKTİR"

Telefonda dahi olsa Mehmetçik ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Erdoğan, “Bölgede verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde. İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir” dedi.

"PENÇE HAREKATLARINDA ORTAYA KOYDUĞUNUZ PERFORMANS HİÇ UNUTULMAYACAKTIR"

Sınır ötesindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Pençe Kilit Operasyonu’na da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“Pençe harekatlarında ortaya koyduğunuz performans hiç unutulmayacaktır. Mehmetçiğimizi alınlarından öpüyorum. Bütün komuta kademesine kalbi şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bayramınız kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Zaferleriniz inşallah art ardına kesilmeden devam etsin.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaş ile ilgili her türlü adımı takip ediyoruz

 

Erdoğan işçilerle iftarda buluştu: Son 20 yılda asgari ücreti 23 kat artırdık!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı