BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Koç ve Sabancı'ya ödül----

Erdoğan'dan Koç ve Sabancı'ya ödül

Erdoğan'dan Koç ve Sabancı'ya ödül
11 Aralık 2016 - 09:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası" etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İnovasyon Hatfası etkinliklerin katıldı. Erdoğan iş dünyasının önde gelen isimlerine firmalarının yenilikçi çalışmalarından dolayı ödüller verdi.

Erdoğan’ın ödül verdiği isimler arasında Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç ve Sabahcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve kapsamında yaptığı konuşmada, “Garantili yaşayayım, rahatıma bakayım, memur olayım düşüncesindeki bir zihniyetin inovasyon faaliyetleriyle hiç bir işi olamaz. İnovasyonun yolu daha önceki yıllarda da size ifade ettiğim gibi zihni sınır projeleri diye karikatürize edilen yeni fikir üretimine açık olmaktan, ‘icat çıkarma’ denilen yenilik direnişine karşı mücadele etmekten geçiyor” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)