BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan KDV desteği müjdesi----

Erdoğan'dan KDV desteği müjdesi

Erdoğan'dan KDV desteği müjdesi
19 Haziran 2021 - 14:46 www.finansgundem.com

KDV desteği müjdesi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletimiz için en doğrusunu yapmaya kararlıyız. Pazartesi Kabine toplantısında tekrar masaya yatırır, müjdeyi veririz' ifadelerine yer verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da otel açılışında konuştu. Erdoğan korona virüs salgınında düşen vaka sayılarıyla birlikte kademeli normalleşmeye geçilmesiyle birlikte turizm sektörünü ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:
Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan, 488 odalı oteli ülkemizin turizm sektöründeki büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.

Salgın döneminde turizmi ayakta tutmak için büyük bir çaba harcadık. Kültür ve Turizm Bakanı'mız gidilmedik ülke bırakmadı. Turizm hareketliliği için büyük çaba harcadı.

Sağlık hizmetleri konusunda çok iyi durumdaydık. Bu alanda da 'dünyada benim' diyen ülkelerin yapmadıklarını biz yaptık. Aşılamada özellikle son dönemde gerçekleşen atılımda yeni bir döneme giriyoruz. Fransa'nın ardından Rusya'nın da uçuş kararınını memnuniyetle karşılıyoruz. NATO'da bu konuyu Macron ile görüştük.

Geçtiğimiz yıl 16 milyon misafiri yakalamıştık. Bu yıl çok daha fazla olacağına eminim. Türkiye'de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor.

KDV desteğini haziran ayı sonuna kadar uzattık.

Geçtiğimiz yıl 16 milyon misafiri yakalamıştık. Bu yıl çok daha fazla olacağına eminim. Türkiye'de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor.

Turizm sektörüne yönelik KDV desteğini haziran ayı sonuna kadar uzattık. Bir aylık daha uzatma talebi var. Pazartesi günü Kabine toplantımız var. Toplantının ardından ulusa seslenişimizde bu müjdeyi de açıklarız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atmaca'yı paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazımsızlığın ürünüdür...