BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İstanbul'da 2 sürpriz toplantı----

Erdoğan'dan İstanbul'da 2 sürpriz toplantı

Erdoğan'dan İstanbul'da 2 sürpriz toplantı
02 Aralık 2017 - 04:37 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programında olmamasına rağmen dün İstanbul'da önce partinin kurmaylarıyla ardından da Başbakan Yıldırım ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim ittifakı ile ilgili AK Parti kurmayları ile görüştü. Erdoğan daha sonra ise Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Toplantıya ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Toplantının ana gündemi uyum yasaları. Seçim ittifakını konuşmak için erken" dedi.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştireceği toplantıda, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ile Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop yer aldı.

SEÇİM İTTİFAKINI KONUŞMAK İÇİN ERKEN

Toplantıya ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal "Uyum yasaları konusunda uzunca zamandan beri, TBMM'de AK Parti grubundan ve diğer uzmanlardan oluşan heyet çalışmalarını sürdürmekteydi. Çalışmaların neticesinde bugün sayın Genel Başkanımızla yapılan çalışmaların istişaresini yapacağız. Bugünkü ana gündem, 2019 seçimlerine giderken yeni hükümet sistemi ile ilgili mevcut sistemin uyumlu hale getirilmesi açısından yapılan bütün değerlendirmeler. Bugün de istişarelerimizi yaptıktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Seçim ittifakı ile ilgili de konuşan Ünal, "Seçim ittifakı teknik bir konu. Konuşmak için için erken. Günü geldiğinde partinin yetkili kurullarında konuşulur. 15 Temmuz'dan sonra zaten yerli ve milli unsurlarla doğal bir ittifakımız var. MHP de bu çerçevede bizim müttefiklerimizden bir tanesi. Bunlar partinin yetkili kurullarında konuşulur değerlendirilir"şeklinde konuştu.

Yıldırım’ı kabul etti

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Ak Parti temsilcileri ile Mabeyn Köşkü’nde toplantı gerçekleştiren Erdoğan, 2 buçuk saat süren toplantının ardından Yıldırım’ı kabul etti. 17.45’te başlayan görüşme 40 dakika sürdü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)