BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş Suriye açıklaması----

Erdoğan'dan flaş Suriye açıklaması

Erdoğan'dan flaş Suriye açıklaması
23 Şubat 2016 - 10:48 www.finansgundem.com

Türkiye-Somali Ortaklık Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Suriye artık terör ihraç eden ülke konumundadır' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 30 yıldır bölücü terör örgütle mücadele ettiğini belirterek, "Bizim nazarımızda terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

SOMALİ'Yİ ASLA YARI YOLDA BIRAKMAYIZ

Malumunuz Somali kritik bir süreçten geçiyor. Devletin bütün kurumlarıyla birlikte yeniden yapılandırılması, engellerle dolu zahmetli ve uzun bir yoldur. Federal yapının oluşturulması, yeni anayasanın kabulü, seçimlerin yapılması gibi kilometre taşları her ülkenin tarihinde uzun tartışmaların, gerilimlerin sonunda oluşabiliyor. Somali Federal Hükümeti'nin ve bölgesel önetimlerin kararlarını verirken Somali'nin geleceğini ve çıkarlarını koruyacağına inanıyorum. Bu zorlu süreçte Somali'ye destek olmalı, onları asla yarı yolda bırakmamalıyız.
En büyük büyükelçiliğimizi Mogadişu’da inşa ettik.

KIYIYA VURAN BEBEKLERİ UNUTMAMALIYIZ

Mültecilerin sönen hayatları, kıyıya vuran bebek cesetleri asla unutmamamız gereken gerçeklerdir. 
Suriye’deki iç savaş 5. yılına girdi. Şu ana kadar 400 bin kişi hayatını kaybetti. Komşumuzda yaşanan bu drama sessiz kalamazdık. Türkiye 3 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. Türkiye en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke konumundadır.

Hava saldırılarında son 10 günde çoğu sivil 600’e yakın kişi hayatını kaybetmiştir. Suriye artık terör ihraç eden bir ülke konumundadır.

PKK'YLA MÜCADELE

30 yıldır bölücü terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Bizim nazarımızda terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur. Somali, terörle mücadelede desteğe ihtiyacı vardır.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)